reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Magda, takich wieści od Ciebie chciałam :)) za tydzień będzie ładnie wszystko widać. cieszę się razem z Tobą :)

Anne, oby ta krecha była tą krechą :)

Fruit, powodzenia w prowadzeniu kalendarza :)

Najki, myślę o Tobie i Twoim bliskim. daj znać, jak znajdziesz czas i siły.

reklama
GRUDZIEŃ:

30: kachna84 - wizyta kontrolna

STYCZEŃ:
O4:24magda09-wizyta przed crio
04:Emenems- akupunktura
04: fruitofhope - wizyta w Bocianie
04: pkati - wizyta serduszkowa attachFull740510
04: anika - wizyta przed crio
05: martka83 - wizyta u ginekologa/androloga
08:Monika 1988 wizyta u ginekologa 
09:Migaall-wizyta w nOvum
11:Nikaaa-wizyta kontrolna 10tc
11:Annemarie-wizyta kontrolna
12: Edenlayn- wizyta kontrolna u położnej
13: Emenems - rozpakowanko! szybko, bezboleśnie, siłami natury

LUTY:
yplocka1-poczatek stymulacji

No początek roku zapowiada się ekscytujaco:)

CHCIALABYM WAM ZYCZY W NOWYM ROKU SPELNIENIA WSZYSTKICH MARZEN;TYCH WIELKICH I TYCH MALUTKICH:ZEBYSCIE SPOTYKALY NA WASZEJ DRODZE MADRYCH ZYCZLIWYCH LEKARZY,WASI BLISCY BYLI WAM PODPORA I ZAWSZE DAWALI POCZUCIE,ZE NIE JESTESCIE SAME,ZEBY NASZE FORUM DALEJ SIE ROZRASTALO,W PRZEPIEKNE BRZUCHY PRZEDE WSZYSTKIM....I POMIMO CZASAMI NIELASKAWEGO LOSU,NIEPOWODZEN,SMUTKU,ZYCZE WAM WIARY W DOBRE I SZCZESLIWE ZAKONCZENIE,COKOLWIEK MIALOBY ONO OZNACZAC.

Hej!
Przeczytacie dopiero jutro rano, i dobrze, bo wtedy już ten 2015 rok odejdzie do historii. Ten rok, który był jednym z najgorszych w moim życiu, a trochę ich już przeżyłem.
Chcę wierzyć, że ten nadchodzący - A.D. 2016 - będzie lepszy.
Czego Wam wszystkim, i sobie również, chcę szczerze życzyć!

Życzę Wam wszystkim w tym już Nowym Roku wszystkiego co najlepsze, aby dał Wam więcej szczęścia niż ten poprzedni rok. Życzę Wam wytrwałości i rozwiązania wszystkich problemów zdrowotnych, abyście wiedzieli / wiedziały gdzie jest przyczyna niepowodzeń. Aby w końcu wszystko się udało. Życzę Wam spełnienia marzeń, zwłaszcza tego JEDYNEGO o którym każda /y z nas marzy . ..

Natomiast dla już tych z brzuszkiem.. Życzę Wam kochane ciąż bezproblemowych , dotarcia to mety bez żadnych niespodzianek, mało bolesnych rrozwiązań :p i przytulnie na koniec zdrowego cudu /a jakiego pomogła dać nam nauka, szczęście i ten u góry...

SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU KOCHANI!!!

Ja oczywiście sylwka spędzam na białej sali.. Był mąż spędziliśmy wspólnie naszczescie ten moment przywitania Nowego Roku, jeszcze sami hihi. Za rok już z naszymi szkrabami.. Oby Bóg dał :( . Dlatego też tak późno już piszę, bo wróciłdo ddomku a ja sama na sali więc korzystam z okazji aby Wam złożyć życzenia :)

Ostatnia edycja:
reklama
Życzę Wam wszystkim w tym już Nowym Roku wszystkiego co najlepsze, aby dał Wam więcej szczęścia niż ten poprzedni rok. Życzę Wam wytrwałości i rozwiązania wszystkich problemów zdrowotnych, abyście wiedzieli / wiedziały gdzie jest przyczyna niepowodzeń. Aby w końcu wszystko się udało. Życzę Wam spełnienia marzeń, zwłaszcza tego JEDYNEGO o którym każda /y z nas marzy . ..

Natomiast dla już tych z brzuszkiem.. Życzę Wam kochane ciąż bezproblemowych , dotarcia to mety bez żadnych niespodzianek, mało bolesnych rrozwiązań :p i przytulnie na koniec zdrowego cudu /a jakiego pomogła dać nam nauka, szczęście i ten u góry...

SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU KOCHANI!!!

Ja oczywiście sylwka spędzam na białej sali.. Był mąż spędziliśmy wspólnie naszczescie ten moment przywitania Nowego Roku, jeszcze sami hihi. Za rok już z naszymi szkrabami.. Oby Bóg dał :( . Dlatego też tak późno już piszę, bo wróciłdo ddomku a ja sama na sali więc korzystam z okazji aby Wam złożyć życzenia :)
Kochana,jak juz wszystko inne zawodzi to wlasnie wiara czyni cuda i dzieja sie rzeczy trudne do wytlumaczenia.Miejmy nadzieje....:happy2:

Do góry