reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Annemarie trzymam mocno zacisniete kciuki za ra "kosmiczna" kreskę,;) kochane jak dacie radę to wpiszcie mnie na 4.01 wizyta przed crio ;) kochana mój tel.jest bardzo wrażliwy na dotyk i teraz patrze ze napisałaś że zrobiłaś test a ja ci dałam ocenę "Nie zbyt mądre " próbuje to cofnąć i mam nadzieję że udało się bo nigdy prze nigdy bym tak nie pomyślała...

Annemarie po cichutku już gratuluje kosmicznej kreski :) chyba jednak ty zaopiekowałaś się naszym kalendarzem, wiec na 08.01- pierwsza wizyta u lekarza i mam nadzieję że już serduszkowa :)
Hess super wiadomości na końcówkę roku, walcz z hiperko i wracaj jak najszybciej po swoje maluszki :)

Magda,jakby nie bylo masz racje...bo wszystko moze sie jeszcze zmienic i olaze sie ze dooopa blada,dlatego sie nie podniecam nie robie sobie nadzieji,zeby potem znowu nie wyc w poduszke.
Monika,szkoda zeby kalendarz kompletnie zniknal,wiec uzupelniam...ale jest ciagle do wziecia:biggrin2:Jak ktoras ma ochote prowadzic to prosze bardzo.:tak::tak::tak:

Super,jesli tylko masz ochote:-) :)ten ktory wkleilam po poludniu powinien byc na bierzaco,Monike 1988,juz chyba na 8.01 tez wpisalam.Powodzenia:biggrin2:

Witajcie dziewczyny
Cudowne wieści na koniec roku.. hess, Anne trzymam kciuki z ukrycia : p. Kachna cieszę się że dzieciaczki super rosną i super ze może będzie parka a więc kolejna do kompletu hihi. No chyba że pragniesz innej płci więc niech będzie jak sobie marzysz :)
Ja niestety nie mam już tak dobrych wieści na koniec roku :( Dziś miałam kontrolę w klinice po wypisie tydzień temu.. I niestety powtórka :(( Szyjka tym razem już 6 mm na nowo, znów zbijaja skurcze kroplowka do piątku a później jak ustana znów kontrola kilku dniowa na sucho. Jest szansa że jeszcze wyjdę ale jak wiadomo każdy lekarz ćwierka tu inaczej. Olivia waży 1050 g Olivier 1090. Jeszcze trochę im brakuje do 1200. Aby wzrosły szansę ich. Pozatym z nimi wszystko dobrze i są zdrowe. Najgorzej że Olivia bardzo nisko leży i mam wwrażenie że jak sięrrusza to zaraz nogę albo rękę poczuje między udami :/ a do wc biegam co chwile bo tak kopie po pęcherzu no i jest ryzyko przez to ze wody mogą mi wylecieć. A więc.. Udało mi się stąd uciec na świętaaale niestety sylwester czeka mnie na białej sali :( No i każdyllekarz już mnie uświadomił że nie dotrwam do terminu tylko uważają że przy mojej szyjce to 34 t to będzie max. Dziś 27 +1 . Więc musimy jeszcze wytrzymać chociaż 5-7 tygodni..

reklama
Edenlayn trzymam, za was kciuki żeby dzieci siedziały jak najdłużej, każdy tydzień na wagę złota.

Płeć dla nas nie ma żadnego znaczenia cieszczymy się z każdej możliwej kombinacji.

Do góry