reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A jest ktos chetny ???bo sie robi powoli maly zamet.

Anika pamietasz jaka mialas wartosc progesteronu po transferze,ja robilam dzisiaj i oczom nie wierze:szok:

reklama
pozwolilam sobie skopiowac i wkleic ,bo troche sie jeszcze w tym roku dzieje:biggrin2:

GRUDZIEŃ:

30: kachna84 - wizyta kontrolna
30: Emenems - położna-akupunktura

STYCZEŃ:
04:
fruitofhope - wizyta w Bocianie
04: pkati - wizyta serduszkowa attachFull740510
05: martka83 - wizyta u ginekologa/androloga
11: annemarie- Beta hcg
12: Edenlayn- wizyta kontrolna u położnej
13: Emenems - rozpakowanko! szybko, bezboleśnie, siłami natury

Załączniki

• upload_2015-12-29_19-26-24.png
    upload_2015-12-29_19-26-24.png
    124 bajtów · Wyświetleń: 65
Ostatnia edycja:
GRUDZIEŃ:

30: kachna84 - wizyta kontrolna
30: Emenems - położna-akupunktura

STYCZEŃ:
04: fruitofhope - wizyta w Bocianie
04: pkati - wizyta serduszkowa attachFull740510
04: anika - wizyta przed crio
05: martka83 - wizyta u ginekologa/androloga
12: Edenlayn- wizyta kontrolna u położnej
13: Emenems - rozpakowanko! szybko, bezboleśnie, siłami natury

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, trochę się zastanawiam bo wczoraj zrobiłam jeszcze raz bete, czyli 17 dpt i dzis odebrałam wynik 3985, jakaś bardzo wysoka, przypomnę że 10dpt- 170, 11dpt-252 a teraz aż tyle ???
Czy która z was pamięta ile miał tego dnia?? czy ten wysoki przyrost nie jest za duzy??

annemarie - ja przed punkcja miałam ponad 6000 estradiolu, prg ponad 6. Przy innych hiperkach miałam estriadol prawie 8000. Lekarz mi kiedyś powiedział, że przyjmuje się, że hiperka może wystąpić od 6000 estriadolu. No i podobno ciąża napędza hiperkę.

reklama
Do góry