reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
My z mężem właśnie otrzymaliśmy zaproszenie na urodziny siostrzenicy M. Bedzie jej chrzestny z żoną i półrocznym synkiem i chrzestna z bliźniakami dziewięciomiesięcznymi... Jak pieknie...
Już jestem przerażona i nie chce iść a będę musiała

My z mężem właśnie otrzymaliśmy zaproszenie na urodziny siostrzenicy M. Bedzie jej chrzestny z żoną i półrocznym synkiem i chrzestna z bliźniakami dziewięciomiesięcznymi... Jak pieknie...
Już jestem przerażona i nie chce iść a będę musiała
Kochana ja teraz tez bym była przerażona bo tskie biby z takimi dziećmi yo nie dla mnie i ta tematyka ... Matko ...

Trzymaj sie kochana dasz rade :)

Mnie najbardziej przeraża ta pustka u nas :( oni wszyscy zajęci beda dziećmi, już słyszę te rozmowy o kupkach, zupkach, ząbkach itp itd a ja co powiem? Ucieknę chyba po chwili do domu. Mi się juz wyć chce

Mnie najbardziej przeraża ta pustka u nas :( oni wszyscy zajęci beda dziećmi, już słyszę te rozmowy o kupkach, zupkach, ząbkach itp itd a ja co powiem? Ucieknę chyba po chwili do domu. Mi się juz wyć chce
Wiem rozumiem ... Tylko chodzi mi o to zd to sie nie zmieni na pstrykniecie palców jak bedziesz miec malucha ( a bedziesz !!!) a tez. Nie wiadomo bo nie zawsze ludzie co majs dzieci chca tylko o dzieciach rozmawiac - a moze czasami warto powiedziec o swoim problemie ?
Ja tego nigdy nie zorbilam oprocz najbliższych znajomych ale moze byłoby łatwiej

Wiem rozumiem ... Tylko chodzi mi o to zd to sie nie zmieni na pstrykniecie palców jak bedziesz miec malucha ( a bedziesz !!!) a tez. Nie wiadomo bo nie zawsze ludzie co majs dzieci chca tylko o dzieciach rozmawiac - a moze czasami warto powiedziec o swoim problemie ?
Ja tego nigdy nie zorbilam oprocz najbliższych znajomych ale moze byłoby łatwiej

Ja nie umiem :( nie chce żeby szwagierka pomyślała, ze nie chce widywać sie z jej dziećmi i wiem tez ze ona po tym jak dwa razy zaplanowala ciążę i po miesiącu w nich była nie jest w stanie mnie zrozumieć tak jak np wy...
Moze jestem niesprawiedliwa i wcale by tak nie było, ale dzisiaj tak czuję. Wiem, ze to moja sprawa, ze przezywam to wszystko w taki sposób i w sumie nie powinno sie to odbijać na innych, ale z drugiej strony mysle sobie ze dlaczego mam udawać? Jest mi cholernie źle, właściwie tylko wy wiecie tak dokladnie i na bieżąco co sie ze mną dzieje i tylko w wasze zrozumienie wierzę...

Ja nie umiem :( nie chce żeby szwagierka pomyślała, ze nie chce widywać sie z jej dziećmi i wiem tez ze ona po tym jak dwa razy zaplanowala ciążę i po miesiącu w nich była nie jest w stanie mnie zrozumieć tak jak np wy...
Moze jestem niesprawiedliwa i wcale by tak nie było, ale dzisiaj tak czuję. Wiem, ze to moja sprawa, ze przezywam to wszystko w taki sposób i w sumie nie powinno sie to odbijać na innych, ale z drugiej strony mysle sobie ze dlaczego mam udawać? Jest mi cholernie źle, właściwie tylko wy wiecie tak dokladnie i na bieżąco co sie ze mną dzieje i tylko w wasze zrozumienie wierzę...
Przezywasz w sposób dla siebie odpowiedni i nie mozesz miec pretensji do siebie.
Mnie to bardziej denerwowały te imprezy z dziećmi nie dlatego ze oni maja a ja nie ale Dlatrgo ze dzieci mnie męczą i denerwują.
Co sie nie zmieniło.
Jak nie masz ochoty to nie idz po prostu

reklama
Do góry