reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto miał/ ma dziecko z refluksem moczowym?

Amelka, bardzo Cię podziwiam... :)
A od dzisiaj będę się modlić i trzymać kciuki i nie wiem, co jeszcze, żeby operacja przebiegła pomyślnie.

reklama
my dopiero teraz przeczytaliśmy prośbę o modlitwęi szybciutko się dołączamy!! Amelka jest już w trakcie operacji...i na pewno wszystko idzie dobrze!! pozdrawiamy gorąco i czekamy na wieści!!Antoś z mamą:):)

Nie wiem co napisać ,bo dzwoniła mamusia i zabrali Amelkę już na salę
operacyjną.Chciałam być z mamą ,ale nie pozwoliła nam na to.Muszę opiekować
się Hanią.Mama udostępniła mi wszystkie swoje hasła i mam coś pisać,ale nie
wiem co ,bo narazie jest nam bardzo smutno.Kazała przeprosić,jeżeli nie
odbierze telefonu,ponieważ w szpitalu nie może go włączyć.Mam dzisiaj wolne i
bedę wszystkie Panie informowała co i jak.Wieczorem mama ma przyjechać,bo nie
pozwolą jej dzisiaj zostać z siostrą.Dziękuje w imieniu mamy za
wszystko.Natalia.

Natalko, dziś już 11 września i mam nadzieję, że macie dla nas same dobre wiadomości. Jeśłi możecie Ty lub mama, to skorbnijcie coś, bo tu wszyscy naprawdę trzymają za Was mocno!
jak zwykle dużo zdrówka Amelce życzę.

pozdrawiam
nikita

to bardzo fajnie!!czekamy na wieści od samej Mamy Amelki!!
a nas czeka w przyszłą środę cystografia...bardzo się boję!!czy Antoś będzie dzielny i czy, najważniejsze, wyniki będą dobre??jak długo czeka się na takie wyniki, czy Ktoś może wie??

reklama
Do góry