reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

książeczki - UWAGA!!!! silnie uzależnia!!!

reklama
moon no niestety jestem w pracy, odpisałam:-) wiem, że Aestima coś miała o Maksie (polecała), i jakoś kontrowersyjny on był... chyba... coś mi świta, ale u mnie nigdy z pamięcią nie było dobrze

mrsmoon mi sie ten Maks jakos nie podoba :no: ale to moje zdanie

Madzioolka cos wiem o tym tv w tle :baffled: - jak musze cos zrobic bez Matiego ale coraz czesciej bajka gra a Mati bawi sie zabawkami lub własnie ksiazeczki oglada sam wiec cichaczem tv przełaczam na radio :-p

Madzioolka u nas bajki czasrm do jedzenia, ale rzadko. Czasem wlacze M kaczyke dziwaczke albo dzika na yt. Teraz malujemy przy jedzeniu, bo inaczej niestety sir nie da zjesc:-( a powirdz, jakie tytuly te Mai kroliki Maja?

Miesio ubóstwia maksa po dziś dzień ( mamy od wielu m-cy), kontrowersyjne było dla mnie słowo " głupie w maksie, ale w elmerze też to słówko występuje... Ja po prostu je omijam:-)

moon pytach o "to co najbardziej lubię"? Mamy rodzinę i to był strzał w dziesiątkę a teraz dokupię "gdy idę spać" i "przyjaciele"
Bo ogólnie królikowych książek to mamy mnóstwo, dużo małoformatowych bo Maja je lubi, a i w nie-królikowych pozycjach zawsze dojrzy szaraka :-)

moon ten wątek skutecznie oczyszcza konto... zazdroszczę zamówienia :)
co do Maksa, to ja im bardziej próbowałam się do niego przekonać tym gorzej mi wychodziło :zawstydzona/y: ale pamiętam, że oprócz Aestimy trasia polecała

Madzioolka coś dla Was:
Mały króliczek i jego magiczna marchewka - Wydawnictwo Jedność
Mały króliczek i jego najlepszy przyjaciel - Wydawnictwo Jedność
strasznie mi się podobają!

co do książeczkowego szaleństwa to ja wiem, że przesadzam, ale nie widzę w tym nic złego, moim zdaniem to najlepsza rzecz jaką mogę kupić małemu :tak:

aaaa kobitki, znalazłam konkurencję dla arosa - literacka.pl zanim złożycie zamówienia, zerknijcie tam... przesylka droższa, ale u mnie pomimo tego i tak wyszło z 10zl taniej (heh, porównuję zamówienia, chociaż pewnie jeszcze długo nie dokonam realnych zakupów!)

moon Felek i Tola wygląda baaaardzo ciekawie!!!
Madzioolka mi chyba właśnie z tej serii 'To co najbardziej lubię' najbardziej podoba się 'Gdy idę spać':tak:
kasiu nie wiem czy dziękować czy dać Ci kopa w d...:dry::sorry2::-p

a ja zarzekałam się, że nie kupię Martynki i ... dzisiaj kupiłam:sorry2::-D
Martynka i wielkie sprzątanie - Marlier Marcel, Delahaye Gilbert za 13,99 zł | Książki empik.com
duże ilustracje (i nie jakieś przesadzone różowe czy... z brokatem:-D adariel cmok cmok cmok) i trochę więcej tekstu, akurat w sam raz dla Emi (choć może ciut za dużo;-)), byłyśmy w księgarni razem więc tylko początek przejrzałam a potem oglądałyśmy w aucie i tam są... kociaki:shocked2::-) ciekawe kiedy jej te koty zbrzydną? także Martynka absolutnie strzał w 10-tkę!!!

Ostatnia edycja:
reklama
u nas na razie krucho z kasą, Martynkę, tablicę i ciastolinę kupiłam za... wstyd się przyznać... kaskę od babci na moje imieniny...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: zamiast sobie, wolę kupić Emi

Do góry