reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

książeczki - UWAGA!!!! silnie uzależnia!!!

reklama
zamiast sobie, wolę kupić Emi

heh, mam to samo :zawstydzona/y: odkąd jest Kubi prawie nic sobie nie kupuję, też wolę małemu... także rozumiem, mam nadzieję, że sytuacja się szybko poprawi!

martadelko, kasiu u mnie to samo :sorry2:
juz bardzo dawno nie kupiłam czegos dla siebie bo wole Matiemu cos kupic - najczesciej ksiązeczki :zawstydzona/y::-p
my co miesiac dostajemy kaske od mojej babci z renty i zazwyczaj przeznaczenie było inne a teraz idzie na zakupy "rozrywkowe" Matiego

kasiawilde mi tez!!!!

aaaa kobitki, znalazłam konkurencję dla arosa - literacka.pl zanim złożycie zamówienia, zerknijcie tam... przesylka droższa, ale u mnie pomimo tego i tak wyszło z 10zl taniej (heh, porównuję zamówienia, chociaż pewnie jeszcze długo nie dokonam realnych zakupów!)

faktycznie ceny konkurencyjne do arosa :szok:
w kilku moich pozycjach nawet niższe, tylko szkoda ze koszt wysyłki DUŻY w porównaniu do arosa :-(
i ogólnie w arosie wyszło mi i tak taniej :cool2:

KAsiawilde strasznie dziekuję ci za te króliczkowe ksiązeczki - SĄ PRZECUDOWNE!!!!! Musze je mieć, Maja na pewno je pokocha miłoscia wielką :-)
(jak to dobrze że za dwa dni wypłata :-p:-D)

Martadelko, a mówiłam, że Martynka fajna i ilustracje ładne:-p Nie wpadłam na to by Ci od razu powiedzieć, że są tam kociaki:-D
A z zakupami... Myslę, że kupujemy nie tylko dzieciom, z niektórych rzeczy ja np mam wielką frajdę, nie wiem czy nie większą niż Miesio:-p ( Michałz kolejki na pewno:tak:)

reklama
Martadelko, a mówiłam, że Martynka fajna i ilustracje ładne:-p Nie wpadłam na to by Ci od razu powiedzieć, że są tam kociaki:-D
A z zakupami... Myslę, że kupujemy nie tylko dzieciom, z niektórych rzeczy ja np mam wielką frajdę, nie wiem czy nie większą niż Miesio:-p ( Michałz kolejki na pewno:tak:)
Ja to zdecydowanie :-):-D

Do góry