reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

książeczki - UWAGA!!!! silnie uzależnia!!!

Madzioolka fajne :tak:
ale jak dla nas na później, teraz napewno nie...

Aestima fajne te przedszkolaki :tak:
masz tylka tą : "co każdy przedszkolak umiec powinien"?

reklama
Ja mam jedną z tych książeczek o których pisze Aestima, na zeszlych wakacjach to była ulubioną książeczka Marysi. Teraz tez czasem po nią sięga.
Tak bym chciała znaleźć czas żeby siąść i przejrzeć książki, wybrać coś fajnego dla Marysi...

Madzioolka ja już kiedyś na nią wpadłam też, ale myślę, że u nas jeszcze nie na teraz...

ooo to seria już polecana i przez Miesia i Marysię :) chyba trzeba zakupić pomimo okładek :-D

mamoM a Ty też planujesz jakieś zamówienie?

trasiu na arosie promocja do 8 marca, może Ci się uda!

a mi się jeszcze podobają te:
Jak dobrze być żabką (druk) - Max Velthuijs - Merlin.pl
Żabka ma przyjaciela (druk) - Max Velthuijs - Merlin.pl

i ta myślę, że może być ciekawa:
Bajeczki dla najmłodszych (druk) - Merlin.pl

niestety żadnej z nich nie ma na arosie :wściekła/y:

chociaż i tak koszyk już na prawie 150zl... więc zamiast dodawać to raczej muszę odrzucać!

kasiu dokupiłam moim chłopakom z serii co słychać:
Co słychać - W policji (druk) - Anna Podgórska - Merlin.pl
Co słychać - W wojsku (druk) - Anna Podgórska - Merlin.pl
Co słychać - Na kolei (druk)Merlin.pl
bo kilka tytułów juz maja i Mati wiecznie nad nimi siedzi, a mi sie juz nudza...
do tego:
Filomena. Najpiękniejszy rysunek (druk)Merlin.pl
Co każdy przedszkolak umieć powinien? (druk) - Dorota Krassowska - Merlin.pl
Przygody Maksa (druk) - Agnieszka FilipowskaKatarzyna Zychla - Merlin.pl

a swoją droga wie któras czy na merlin.pl mozna anulowac zamówienie?
dopiero po zamówieniu zobaczyłam ze w empiku te same pozycje moge miec 10zł taniej :zawstydzona/y::sorry: sierota ze mnie

kasiu Filomena u Emi absolutnie na 'tak':tak: a co u Kuby jest na pierwszym miejscu? u nas ulubione to Ulica Czereśniowa, Miś Bobo, Kicia Kocia:tak: Bajeczki dla najmłodszych wyglądają ciekawie:tak:
trasiu nic nie polecę bo nie mamy żadnego Elmera...

mamoM co do merlina to nie wiem, chyba można jeśli nie rozpoczęto realizacji... ale pewna nie jestem, a nie mam siły na szperanie w regulaminie :/ a z arosa czemu nie korzystasz? tak czy inaczej miłe zamówienie :)

martadelko fajnie, że Filomena się Emi podoba! a co to to Miś Bobo? Chodzi Ci o koszatkę Bobo czy Misia Bodo? czy jeszcze coś innego? jakiś czas temu Kubi dostał 'Lato na uCz.' i czasem poogląda, ale super szału nie ma, hitem absolutnym od chyba 3 czy 4 miesięcy jest "Zobacz, gdzie mieszka Miś Bodo" - to też raczej nie do czytania, a oglądania (choć krótki wierszyk jest), poza tym kocha Elmera!

reklama
a tak w ogóle to moje dziecię miało dziś absolutny dzień małego czytelnika! przed popołudniowym spankiem przeczytaliśmy 3 Wombaty, Filomenę i 'Najweselsze wierszyki', złapało go straszne kichanie, nie mógł zasnąć, więc przeczytaliśmy jeszcze 'Najmilsze dobranocki', potem niestety nie zasnął w ogóle, więc leżał pół godziny sam w łóżeczku i oglądał książeczki.... po dwóch godzinach wróciliśmy na wyrko i przeczytaliśmy i poprzeglądaliśmy wszystkie małoformatowe jakie mamy, a troooochę tego jest! w szoku byłam... no i wieczorem z tatą Elmera i Różę i trochę 'Wielkiej księgi przygód Elmera'... myślę, że spokojnie dziś ze 3h zajmowaliśmy się książkami :szok:

Do góry