reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

książeczki - UWAGA!!!! silnie uzależnia!!!

reklama
wczorajsza wizyta w bibliotece:-)

O tym, że...: Ewa czyta, Yeti obserwuje (Yeti, Zakamarki) - Zakamarki nie zawiodły, suuuper!!! duży plus to tato! i widać od razu kreskę jak u Babo:tak:
Niezapominajek - Michael Broad ~ "URWISKOWO" rewelacyjna! wielke zaskoczenie, bardzo ciepła opowieść o słoniku, Emi też ją pokochała, i są surykatki:tak: tekstu w sam raz, aż się chce czytać!!!
Biedny Pettson - maleksiazki.pl o dziwo nie było szaleństwa, no i za dużo tekstu jak na teraz
Krowa Matylda na czatach - maleksiazki.pl nie wiem, czy mi się podoba czy nie, oceniłabym ją jako: średnia

Ostatnia edycja:
martadelko ojjj Yeti też mi się marzy :-( i Niezapominajka kiedyś przeglądałam w księgarni i też mi się podobał strasznie, reszty w rękach nie trzymałam! ależ Wam zazdroszczę biblioteki!

aaaa kobitki, któraś z Was tu kiedyś podawała jakąś księgarnię online, w której można podejrzeć pare stron książki? ale nie chodzi o małeksiazki tylko to bylo coś innego... bo już mi się nudzi googlanie każdego tytułu oddzielnie...

kasiu Yeti i Niezapominajek rządzą - genialne!!!:tak:
mamoM to się Mati ucieszy!!!:tak::-) ale cena zwala:szok: ja płaciłam parę miesięcy temu bodajże 12zł...:baffled:

reklama
w moim kaufie jednak nie było tych książeczek ;/ kupiłam za to fajną kolorowankę za 4zł:)

Martadelka wypłatę spożytkuję może dziś wieczorem :-)

Do góry