reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

książeczki - UWAGA!!!! silnie uzależnia!!!

kasiawilde obiecałam to i zrobiłam zdjęcia
mamy takie książki do czytania
"Złota księga bajek świata" kupiona w pepco za 19,90 dawno temu
DSC06663.jpgDSC06655.jpgDSC06656.jpgDSC06657.jpgDSC06658.jpgDSC06659.jpgDSC06660.jpgDSC06661.jpgDSC06662.jpg

reklama
kolejna to "Najpiękniejsze baśnie babuni" kupiona w Auchan za 25 zł jak jeszcze w ciąży byłam i te 365 opowieści na dobranoc - dostał od dziadków

DSC06673.jpgDSC06664.jpgDSC06665.jpgDSC06666.jpgDSC06667.jpgDSC06668.jpgDSC06669.jpgDSC06670.jpgDSC06671.jpgDSC06672.jpg

martadelka to Emi już obiadki Wam robi? ;)

mamoM jakiego Elmera wzięłaś?

andariel Ninka udająca wiedźmę - to musi być boski widok! szukaj fotki!

kati dziękuję ślicznie za fotki, kochana jesteś! książeczki wyglądają ciekawie, tylko 365 opowieści na pewno za dużo tekstu jeszcze, może na później...

Kasiu no Mati jeszcze nie wysłuchał do końca żadnej z nich :baffled: mam nadzieję, że wkrótce coś się zmieni. On ewentualnie ogląda w nich obrazki;-)

szczerze wam napisze ze jest tyle ksiazeczek z bajkami ze naprawde ciezko zdecydowac która najlepsza, najładniejsza itp. :zawstydzona/y:

kasiawilde kupiłam ksiązeczke pt. "Elmer"

Maja dostała wczoraj po chrześnicy Tomka stertę książek: Kubusie puchatki, Pocahontas, Zakochany kundel i dużo innych z serii disnejowskiej. W efekcie T dziś nie miał życia bo wszystkie musieli obejrzeć :p ogólnie książeczki na późniejszy czas bo bardziej do słuchania opowieści niż oglądania (Pocahontas siedzi, p. idzie, p.robi pranie, p. zbiera kwiatki i tak przez całą książkę, nuda trochę) ale że nowe to nie opuściła :)
Maja ciągle doskonali wymowę Elmera, doszła już do "Elmem" albo "Emem" :-) ma niesamowity ubaw jak to wymawia, sama z siebie się chichra :-)

reklama
Maja dostała wczoraj po chrześnicy Tomka stertę książek: Kubusie puchatki, Pocahontas, Zakochany kundel i dużo innych z serii disnejowskiej. W efekcie T dziś nie miał życia bo wszystkie musieli obejrzeć :p ogólnie książeczki na późniejszy czas bo bardziej do słuchania opowieści niż oglądania (Pocahontas siedzi, p. idzie, p.robi pranie, p. zbiera kwiatki i tak przez całą książkę, nuda trochę) ale że nowe to nie opuściła :)
Maja ciągle doskonali wymowę Elmera, doszła już do "Elmem" albo "Emem" :-) ma niesamowity ubaw jak to wymawia, sama z siebie się chichra :-)

chciałabym to widzieć :biggrin2:

Do góry