reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

książeczki - UWAGA!!!! silnie uzależnia!!!

reklama
hahaha, uśmiałam się ze szczerego oburzenia Madzioolki :)

moon tutaj chyba posiadacze Elmera mają tylko po jednym egzemplarzu, więc ciężko będzie doradzić, który najfajniejszy... jest też 'Wielka księga przygód' (czy jakoś tak) i ona zawiera chyba 4 różne opowieści..

ehhh, właśnie, strasznie chciałabym mieć wszystkie Elmery!

Właśnie dokonałam skromniutkiego zamówienia ( ale zawsze coś;-))
Gdzie podziałeś mi się? - Niemycki Mariusz - Książki dla dzieci - Smyk.com
Piosenki dla przedszkolaka 4 + CD - Zawadzka Danuta - Książki dla dzieci - Smyk.com
http://www.smyk.com/moje-pierwsze-litery,prod59280818,ksiazki-dla-dzieci- bo Miesio dalej przeżywa fascynację literami, przynosi te magnesowe i pyta co to za literka i rozpoznaje już napis mama i tata ułożony z owych literek:szok: Wie też, która literka to " M jak Mieszko":-D

Madzioolka :-D
Aestima Niemyckiego tez mamy jedną pozycję, a ostatni link coś nic nie wyświetla... BRAWA dla Miesia!!!:tak: zdolniacha!

ja się biorę za wyszukiwanie książeczki do zasypiania, jakieś wieksze gabaryty by się przydały, bo (na szczęście:-p) od paru dni w połowie (czyli przy jakiejś 160-tej stronie:-p) Emi lekko znudzona. Lubi do zasypiania Bobo ale trudniej mi się ją czyta, bo (pomijając, że tekstu mało hihi) nieduża to przecież książeczka, zaraz kuknę, co tam pisałyście, bo chyba poruszany był temat książeczek do zasypiania...

kobitki, którą wybrać:

grrrr

ehhhh linki się nie wklejają... w każdym razie z masażyków na arosie są utulanki i usypianki i nie wiem, czy może wiecie czy jest między nimi jakaś większa różnica?

martadelko dzięki wielkie! widzisz ja nie wpadam na takie genialne pomysły jak wejście na stronę wydawnictwa :-p tak o tę mi chodziło, zastanawiałam się czy ta czy 'usypianki' tego samego wydawnictwa i teraz widzę, że zawierają zupełnie inne utwory... na początek kupię 'utulanki', a jak sie sprawdzą to kiedyś dokupię 'usypianki'! no i teraz cholerka skoro będę zamawiać tę książeczkę to mnie też kuszą dziesiątki innych :wściekła/y:

kobitki jakie są u Was teraz te najbardziej ulubione książeczki? takie top 3 lub 5 naszych maluchów?

u nas:

'Zobacz gdzie mieszka Miś Bodo'
'Elmer i Róża'

a dalej chyba nie umiałabym zdecydować, po które Kubi sięga najczęściej, na pewno do 'Bobo' chętnie zagląda, wspominane 'Najmilsze dobranocki', może seria o Babo...

reklama
Do góry