reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

książeczki - UWAGA!!!! silnie uzależnia!!!

Trasiu, u nas też zakamrki, Kajtusia nie mamy, więc nie wiem, kicia kocia u nas bez szału, ale mamy tylko tą o basenie. Kasiawilde, wiem o czym piszesz, też mamy to szkaradztwo ( prezent) i Miesio wyrwał okładkę tej książce- jest prtetekst by wywalić i chyba skorzystam... takie szaradne toto! Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://images.sklepy24.pl/58252772/47814402286KS/medium/kielbasinski-krzysztof-robot-rob-na-budowie.jpg

z tej serii też mamy Buchmann Zwierzęta na wsi • www.allegro.eshop24h.pl
i taką o różowej ciężarówce i Miesio je uwielbia:-( Ale tej na budowie nie cierpi na szczęście:-D:tak:

reklama
A do mnie dzwonili z Arosa że nie ma 2 pozycji i czy moze być że mi za nie zwrócą kase a reszte wyślą - zgodziłam sie no i wysłali z 1 - dniowym opuźnieniem dziś wiec albo jutro albo w piątek będę miła książeczki :-) ale się cieszę jupi :zawstydzona/y::-D

a moje książeczki poleżą w paczkomacie do jutra - tak się kończy umawianie z mężem: "ja mam dwie swoje przesyłki to ci odbiorę razem i te książki".... taaaa.... pomarzyć....

Trasia u nas na budowie Kuba lata jak szalony z miarką, w garażu mógłby siedzieć godzinami itp itd. betoniarka to świętość, na żywo i w książeczkach zna już wszystkie napotkane sprzęty: wiertarka, szlifierka, piła (ręczna, motorowa), śrubokręty, klucze francuskie i płaskie, kielnia, poziomica i długo bym tak mogła jeszcze... sama się dużo nauczyłam :-D zapraszamy do nas na budowę, będzie mogła nawet sobie pomurować czy cuś :-) i u nas też geny... po tatusiu, ale co tam, nie mówcie nikomu ja też mam licencję na niektóre podnośniki (nożycowe itp.):zawstydzona/y:

Aestima eee nasza jest inna, ma takie jakby normalne zdjęcie np koparki i na tym dorysowane obrzydliwe małe ludziki i zwierzątka w debilnych miejscach np na łyżce do ładowania i Kuba wiecznie im pokazuje 'nunu' :-D Miesiowa książeczka przy naszej nie wygląda najgorzej :-D

kati szkoda, że zabrakło tych pozycji, ale przynajmniej masz pewność, że na święta będzie paczka!

Madzioolka no to wtopa, kolacji mam rozumieć nie dostał? ;-)

Madzioolka no to mąż podpadł

kati a czego nie otrzymasz?
fajnie ze zamówienie juz niedługo bedziesz miała

kasiawilde chyba mam te same ksiazeczki co ty z tymi ludzikami, oooo takie mamy (te 4 pierwsze) transport Matras Księgarnie - matras.pl
tez uwazam je za okropne i są schowane, choc swego czasu Mati tylko je chciał ogladac :sorry2:

Aestima, kasia, mamoM u Was koparki, ciężarówki, u dziewczynek: księżniczki, wróżki to dopiero bleeee i wszędobylski róż... i jeszcze, żeby te wróżki robiły coś mądrego, żeby książka uczyła, była z przekazem - nie, po co, wróżka lata 'przez całą książkę' i ... to wszystko, po drodze mija jedno drzewo, drugie drzewo, trzecie drzewo i ... koniec:shocked2::dry:;-)
kasiu to Kuba rozpoznaje wszystkie te narzędzia, urządzenia??? masz licencję na podnośniki nozycowe?:szok::-D
kati co to za dwie książeczki, których nie ma? obedziesz się bez nich?
Madzioolka obyś dziś miała odebrane książeczki, ja chyba też dzisiaj odbieram z poczty, jak zdążymy...

Ostatnia edycja:
reklama
Kati83, Martadelka - to czas na Was :tak:
A tak wogóle to wczoraj byłam w bibliotece - zostawiłam 4 książeczki, wróciłam z 7. Wzięłam bodajże 4 typu obrazek i podpis pod nim w tym Muminki i dwie z wierszami Małgorzaty Strzałkowskiej.

Do góry