reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

książeczki - UWAGA!!!! silnie uzależnia!!!

martadelko tak, ja pisałam o 'jak mówić...', wiele osób poleca, ja do tej pory czytałam urywki, teraz na święta siostra mi przywozi swoją, więc będę czytać 'razem' z Tobą! fajnie, że zamówienie już w drodze!!

trasiu dokupuj, dziś u mnie w księgarni widziałam chyba całe dwie o Kajtusiu po 10 zl! a to taka mi się wydaje seria przyszłościowa też?

a ma któraś z Was może coś z tej serii:
Bali. Zabawa w chowanego (druk) - Magdalena Laurent Richard - Merlin.pl

bo nawet mnie zainteresowała, tylko, że przejrzałam za szybko i niedokładnie.. tylko szkoda, że to broszurowe, których mój Kubi nie lubi :-D

reklama
wczoraj wyciągnęłam Emi 'Kicia Kocia zakłada zespół muzyczny' - zainteresowanie było - kotek;-) obejrzała dwa razy i ... to by było na tyle:sorry2: pognała po Murzynka Bambo i Michały...:sorry2:;-)

kasiu
fajnie brzmi to 'wspólne' czytanie:tak::-) będziemy mogły powymieniać się uwagami, spostrzeżeniami:tak: seria o Bali... - pierwszy raz słyszę:sorry2:

dziś wstapiłam do mojej ukochanej przydoowej księgarni i zakupiłam Pomelo jest zakochany (druk) - Merlin.pl
zakochałam się w tej książeczce! jest boska, zapakuje Marysi jeszcze pod choinkę. Wiem wiem, miałam nic nie kupować ale nie mogłam się powstrzymać:zawstydzona/y:

kasiu Kajtuś jak najbardziej przyszlościowy, ale on mi się po prostu nie podoba. Tzn tekst jak najbardziej OK, nawet w jednej z książeczek to tata zmywa naczynia i podaje obiad:)) Tylko graficznie mnie nie przekonuje, takie "zwykłe".

hahaha :-D Pomelo jest super!

a Kajtuś rzeczywiście taki 'zwykły' ale myślę, że trzeba pozwolić wybierać naszym maluchom... Kubi ma coś o pojazdach, koparkach itp i graficznie straaaaaszna, tekst kiepski też, więc sama coś wymyślam, a obrazki cóż... mu się podobają ku mojej rozpaczy :wściekła/y:

kasiu na szczęście jesli Marysia wybiera już cos poza Kajtusiem i Kicią to są to niemal wyłącznie pozycje "zakamarków". U nas też był etap na koparki, mam chyba 4 książeczki o tej tematyce, a Marysia bez pudła pokazuje gdzie jest spychacz, gdzie betoniarka, gdzie różowy dźwig, gdzie czerwony dźwig itp. Na spacerach wszelkie koparki i dźwigi sprawiają, że nimal nie oddycha z wrażenia... no ale w końcu i tata i brat mają frmy budowlane, w genach jej sie dostało! muszę ja koniecznie kiedyś zabrać na budowę do taty, żeby mogła podotykać koparek i walców:)

reklama
Do góry