reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

książeczki - UWAGA!!!! silnie uzależnia!!!

ksiązeczki z empika juz mam przy sobie :-) ale cos wiecej napisze wieczorem

forever no własnie na arosie nie mozna zadnego wyszukiwania zrobic, ja to szukam czegos fajnego w innych sklepach - empik, merlin, małeksiazki a potem w arosie do koszyka bo ceny maja duzo nizsze

martadelka jak ci sie udało wstawic linki z arosa??? :sorry:

reklama
Emi dostała dziś książeczkę na Mikołaja od przyszywanej cioci:
Julian Tuwim "Wiersze i wierszyki dla najmłodszych" | Czytanki-przytulanki
absolutnie trafiona książeczka, znany nam Murzynek Bambo no i wiersz o Kotku:-p:-) za to twarda oprwa i strony więc dłużej przetrwa niż wspominana Wielka księga wierszy:tak:
kasiu no faktycznie Kotka trajkotka niedostępna ale na razie i tak wstrzymuję się z zakupem, chyba że uda mi się sprzedać komuś bony o wartości 300zł do Kauflandu to wtedy pójdzie część na książeczki:-p
mamoM a no jakoś mi się udało;-) do wieczorka:tak:
forever Miga, migaj... wygląda mega zachęcająco!!!:tak: mam ten sam problem z arosem, robię jak mamaM ale kiedyś siądę i przejrzę wszystkie - jak tylko w pracy mi się uspokoi...

Bez sensu z tym Arosem :baffled: Trochę sami sobie w stopę strzelają.
Martadelka - tego Tuwima mamy "na składzie" :-p A co do arosa - jeśli się będzie oczywiście chciało - i zaczniesz przeglądać to polecam się pamięci odnośnie cenowym perełek

mamoM i jak?

martadelko powodzenia w sprzedaży bonów :-D fajnie, że prezent trafiony!

forever historia Lamy jest straszna, mała lama woła mamę, a ona zmywa i krzyczy 'za chwilę', nie przychodzi, lama jest przerażona i krzyczy głośniej, panikuje, a mama dalej nie reaguje, bo rozmawia przez telefon :szok: w końcu kiedy lama wyje rozhisteryzowana mama do niej przychodzi i tłumaczy, że musi się też zajmować innymi sprawami :szok: no i dobra, życiowa książeczka, ale jak dziecko jest przerażone i płacze ze strachu, a mama dalej nic.. no hmm, nie ujęła mnie, ilustracje też mało 'radosne', a z tyłu książki nazwali ją 'wesołą historyjką' czy jakos tak..

aaaa aros ma rzeczywiście tragiczną stronę..

Kasiawilde - co za okropna historia.... :szok: Jak można coś takiego dzieciom serwować.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie w taki sposób uczy się dzieci samodzielności :no: Okropny wzorzec... Nie wyobrażam sobie żebym, gdy Młoda woła "mama" się tak zachowała.... Zazwyczaj wtedy - o ile nie jest to 6 rano, bo wtedy to jest test czy śpię :-D - odpowiadam "tak, Kochanie". I w zależności od tonu tego "mama" idę lub nie. I weź tu nie stercz w empiku i nie czytaj wszystkiego od deski do deski przed kupnem. :baffled:

martadelka widziałam wczoraj w empiku ta ksiazeczke któa Emi dostała, bardzo fajna no i zaleta sztywne strony :-)
a jeszcze mozna skompletowac pozostałe Wilga - Najlepsze książki dla dzieci i młodzieży

kasiawilde dzieki za recenzje "Małej lamy", okropna historia, napewno nie kupie tej ksiazeczki :no:

co do mojego zamówienia to ono małe było :zawstydzona/y: ale tak:
"Biblioteczka malucha. Wierszyki" - jak dla mnie ok, rysunki super, zawiera wierszyki; Wlazł kotek na płotek, Chodzi lisek, W piaskownicy, Balonik, Jedzie pociąg z daleka, Rodzinka, Kosi, kosi łapci, Idzie rak, Sroczka kaszke wazyła
napewno kupie pozostałe tytuły serii :tak:
"Książeczka mojego dzieciństwa. Piosenki" - całkiem ok, rysunki super, zawiera piosenki:Jada, jada misie, Była babuleńka, Krasnoludki, Była sobie żabka mała, O czarnym baranie
jedynie co mnie zdenerwowało w piosence Była babuleńka fragment piosenki: "zjadły kozła wilki, zostawiły rogi", a w Czarnym baranie: "Jak cie tam bili czarny baranie, łup, cup" itd
napewno bede opuszczac te fragmenty przy czytaniu, śpiewaniu
ale chyba sie skusze na pozostałe z tej serii :tak:
Sroczka kaszkę warzyła - zawartośc ok, wierszyki spoko, ale jakos mnie nie zachwyciła :sorry2:z uwagi na rysunki które mi nie podchodza i bardzo mały format a cena prawie 2 razy wyzsza niz za tamte wczesniej opisane
Skąd się biorą jajka? - dla mnie super, Matiemu tez pewnie sie spodoba bo pełno tam kur i kogutów :-D
o mleku i chlebie tez nabędę :tak:

Ostatnia edycja:
no ja sama bym nie kupiła książeczek z serii: Wiersze i wierszyki dla najmłodszych, bo mamy Wielką księgę wierszy a tam wszyscy autorzy.
mamoM Emi uwielbia Czarnego barana;-) dostała taką małą książeczkę od sąsiadki Teściów, nie wiem jak Teściowie jej czytają ale jak na razie nie przekłada się to na emilkowe zachowanie;-)

reklama
Do góry