reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

książeczki - UWAGA!!!! silnie uzależnia!!!

ksiązeczki z empika juz mam przy sobie :-) ale cos wiecej napisze wieczorem

forever no własnie na arosie nie mozna zadnego wyszukiwania zrobic, ja to szukam czegos fajnego w innych sklepach - empik, merlin, małeksiazki a potem w arosie do koszyka bo ceny maja duzo nizsze

martadelka jak ci sie udało wstawic linki z arosa??? :sorry:

reklama
Emi dostała dziś książeczkę na Mikołaja od przyszywanej cioci:
Julian Tuwim "Wiersze i wierszyki dla najmłodszych" | Czytanki-przytulanki
absolutnie trafiona książeczka, znany nam Murzynek Bambo no i wiersz o Kotku:-p:-) za to twarda oprwa i strony więc dłużej przetrwa niż wspominana Wielka księga wierszy:tak:
kasiu no faktycznie Kotka trajkotka niedostępna ale na razie i tak wstrzymuję się z zakupem, chyba że uda mi się sprzedać komuś bony o wartości 300zł do Kauflandu to wtedy pójdzie część na książeczki:-p
mamoM a no jakoś mi się udało;-) do wieczorka:tak:
forever Miga, migaj... wygląda mega zachęcająco!!!:tak: mam ten sam problem z arosem, robię jak mamaM ale kiedyś siądę i przejrzę wszystkie - jak tylko w pracy mi się uspokoi...

Bez sensu z tym Arosem :baffled: Trochę sami sobie w stopę strzelają.
Martadelka - tego Tuwima mamy "na składzie" :-p A co do arosa - jeśli się będzie oczywiście chciało - i zaczniesz przeglądać to polecam się pamięci odnośnie cenowym perełek

mamoM i jak?

martadelko powodzenia w sprzedaży bonów :-D fajnie, że prezent trafiony!

forever historia Lamy jest straszna, mała lama woła mamę, a ona zmywa i krzyczy 'za chwilę', nie przychodzi, lama jest przerażona i krzyczy głośniej, panikuje, a mama dalej nie reaguje, bo rozmawia przez telefon :szok: w końcu kiedy lama wyje rozhisteryzowana mama do niej przychodzi i tłumaczy, że musi się też zajmować innymi sprawami :szok: no i dobra, życiowa książeczka, ale jak dziecko jest przerażone i płacze ze strachu, a mama dalej nic.. no hmm, nie ujęła mnie, ilustracje też mało 'radosne', a z tyłu książki nazwali ją 'wesołą historyjką' czy jakos tak..

aaaa aros ma rzeczywiście tragiczną stronę..

Kasiawilde - co za okropna historia.... :szok: Jak można coś takiego dzieciom serwować.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie w taki sposób uczy się dzieci samodzielności :no: Okropny wzorzec... Nie wyobrażam sobie żebym, gdy Młoda woła "mama" się tak zachowała.... Zazwyczaj wtedy - o ile nie jest to 6 rano, bo wtedy to jest test czy śpię :-D - odpowiadam "tak, Kochanie". I w zależności od tonu tego "mama" idę lub nie. I weź tu nie stercz w empiku i nie czytaj wszystkiego od deski do deski przed kupnem. :baffled:

martadelka widziałam wczoraj w empiku ta ksiazeczke któa Emi dostała, bardzo fajna no i zaleta sztywne strony :-)
a jeszcze mozna skompletowac pozostałe Wilga - Najlepsze książki dla dzieci i młodzieży

kasiawilde dzieki za recenzje "Małej lamy", okropna historia, napewno nie kupie tej ksiazeczki :no:

co do mojego zamówienia to ono małe było :zawstydzona/y: ale tak:
"Biblioteczka malucha. Wierszyki" - jak dla mnie ok, rysunki super, zawiera wierszyki; Wlazł kotek na płotek, Chodzi lisek, W piaskownicy, Balonik, Jedzie pociąg z daleka, Rodzinka, Kosi, kosi łapci, Idzie rak, Sroczka kaszke wazyła
napewno kupie pozostałe tytuły serii :tak:
"Książeczka mojego dzieciństwa. Piosenki" - całkiem ok, rysunki super, zawiera piosenki:Jada, jada misie, Była babuleńka, Krasnoludki, Była sobie żabka mała, O czarnym baranie
jedynie co mnie zdenerwowało w piosence Była babuleńka fragment piosenki: "zjadły kozła wilki, zostawiły rogi", a w Czarnym baranie: "Jak cie tam bili czarny baranie, łup, cup" itd
napewno bede opuszczac te fragmenty przy czytaniu, śpiewaniu
ale chyba sie skusze na pozostałe z tej serii :tak:
Sroczka kaszkę warzyła - zawartośc ok, wierszyki spoko, ale jakos mnie nie zachwyciła :sorry2:z uwagi na rysunki które mi nie podchodza i bardzo mały format a cena prawie 2 razy wyzsza niz za tamte wczesniej opisane
Skąd się biorą jajka? - dla mnie super, Matiemu tez pewnie sie spodoba bo pełno tam kur i kogutów :-D
o mleku i chlebie tez nabędę :tak:

Ostatnia edycja:
no ja sama bym nie kupiła książeczek z serii: Wiersze i wierszyki dla najmłodszych, bo mamy Wielką księgę wierszy a tam wszyscy autorzy.
mamoM Emi uwielbia Czarnego barana;-) dostała taką małą książeczkę od sąsiadki Teściów, nie wiem jak Teściowie jej czytają ale jak na razie nie przekłada się to na emilkowe zachowanie;-)

reklama
Do góry