reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

książeczki - UWAGA!!!! silnie uzależnia!!!

reklama
Kasia ja sie też nie moge doczekać ponoć wysyłka 19.12 a dostarczenie 20.12 czyli na styk
no i też chciałabym już móc czytać normalnie książeczki a nie opowiadać:-(
Zamówiłam też dwie książeczki z tej serii
BABYLANDIA :): Ruchome obrazki
bardzo mi sie podobają ale będą na zaś, bo Mateusz jedną małą miał i powyrywał kilka rzeczy
ale książki warte wg mnie :-)

kati zamówienie niezłe :tak:

ja jutro odbieram swoje w empiku, a w arosie juz w koszyku prawie 20 pozycji nastepnych :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a Mati polubił Babo chce, coraz czesciej po nią siega, ogólnie to coraz czesciej bierze ksiazeczki i sam przeglada, a potem przybiega po mnie i trzeba czytac
ale u nas z Bobo szału duzego nie ma...

co do wierszy w duzym formacie to ja narazie zaczekam, wole kupic mniejsze ksiazeczki z aksjomatu z wierszykami i na razie na pewno starcza nam do czytania

edit
kati
jesli piszesz o tym co oni pisza pod zamówieniem to nie chce cie martwic ale to są daty wziete z ksiezyca, ja ostatnio zamawiałam 27 listopada i pisało ze wysla 28 listopada a naprawde wysłali dopiero 30 :baffled:

Ostatnia edycja:
A Młoda właśnie dostanie pod choinkę taką książeczkę nie dość, że rozkładaną, to i co gra i świeci :tak: Jest w stanie zmaltretować wszystko, bardziej popularne książeczki są po prostu mniej lub bardziej zniszczone :-( np. "Mój psiak jest podobny do mnie" zauważyłam naddarte skrzydełko które się odgina :baffled:

kati seria rzeczywiście warta uwagi, ale u nas może za 2 lata, Kubi by ją rozłomotał w 3 sekundy :-D mam nadzieje, ze zamówienie dojdzie przed świętami!

mamoM ooo nowe recenzje jutro będą :cool2: a co już się w arosowym koszyku znalazło... ja jak wpadnę na coś ciekawego to wrzucam do przechowalni na merlinie - mam 68 pozycji :-D

forever co to za świecąca ksiażeczka? zaintrygowałaś mnie:tak:

kati:szok: szaleństwo:szok: zazdroszczę straszliwie:zawstydzona/y::sorry2: Ruchome obrazki też nie dla nas, Muminki. Zabawa w chowanego już są okienka pozaginane...
mamoM to jutro odbierasz i przeglądasz zamówione książeczki:-) faaaaaajnie;-)
forever świeci i gra...? i Tobie też się podoba???:-p
kasiu w moim zamówieniu na merlinie też jest Lama, hmmm zobaczymy... na arosie mam parę pozycji, które chciałabym kupić - wszystkie o kotach hihi
Kotostrofy czyli o kotach strofy - Fr�czek Agnieszka - Aros - dyskont ksi��kowy - hurtownia ksi��ek
Cukierku, ty �obuzie! - Waldemar Cicho� - Aros - dyskont ksi��kowy - hurtownia ksi��ek
Przygody kota Bibelota - Sosnkowska Zofia - Aros - dyskont ksi��kowy - hurtownia ksi��ek
Kotka Trajkotka - Dmitroca Zbigniew - Aros - dyskont ksi��kowy - hurtownia ksi��ek
dopiero później zobaczyłam, że 'Kotostrofy...' były też w merlinie (na arosie parę groszy taniej, no ale szkoda bo bym w jednym zamówieniu miała)

martadelko 'Kotostrofy' i 'Przygody kota Bibelota' wyglądają zachęcająco :tak: Kotek na okładce cukierka ma mega wielkie oczy :-D a ostatnia pozycja chyba niedostępna? Emi wielka kociara jest ;-) mój pomysł już znasz (żywego!)

reklama
Martadelka, Kasiawilde - migająco - grająca książka jest taka Migaj, migaj, gwiazdko mała - Patrycja Zarawska - Lubimy Czytać
Kasiawilde - a co z lamą nie tak ?
Zajrzałam do arosa i mam pytanie - czy tam można włączyć filtr np. wiekowy ? Jakoś nie mam ochoty na przeglądanie ponad 400 stron. :sorry: Jak na razie znalazłam pojedyńcze książeczki z ciekawych Wydawnictw np. Ene Due Rabe i malowanki na zasadzie wody i pędzelka, a kolory już są niejako zapisane na kartce.

Do góry