reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

książeczki - UWAGA!!!! silnie uzależnia!!!

Madzioolka - "O sukcesie na sedesie" jest na mojej liście prezentów :-p, "Kochany Tatuś" - ogladałam na żywo i jakoś nie do końca plus ja mam problem z takimi pozycjami.... :eek:
Kwestia podziękowań za możliwość recenzowania - jak dla mnie, jak ja może lepiej, dostając książeczkę bym się czuła zobowiązana, że gdybym mi się zupełnie nie spodobała nie zjechać jej albo wcale albo mocno umiarkowanie.... :sorry:
Niestety wczoraj mi juz zabrakło sił do otwarcia paczki z Merlina. :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
moje zamówienie wczoraj przyszło i jestem b. zadowolona z o zimie oraz z ul czereśniowej. Hitem też będzie Elmer, ale jako że wydałam na książki 256zł:szok: to niektóre pozycje odkładam na inne okazje- elmera dostanie na 2 ur a czereśniową na wielkanoc:-D
"bobo" mamy z biblioteki i to u nas hicior a wydanie, format- cóż, to taka pierwsza "dorosła" książka:tak:

mamoM ja też doceniam takie stronki, chociaż forever ma rację i często recenzje są przesadzone i na siłę pozytywne...

martadelko u nas muminki jeszcze czekają w kolejce, cieszę się, że Emi zadowolona :) i niestety się zgodzę, że książeczka zbyt solidna nie jest niestety..

forever ja bym spać nie poszła, a siedziała i książeczki oglądała ;-)

u nas dziś przed spankiem grzecznie wysłuchany został 'Elmer i Róża' (trasiu :*), strasznie mi się podoba, Kubiemu też, ciągle pokazuję Różę na obrazkach, chociaż tak w pełni to pewnie zrozumie za jakiś dłuuuuugi czas!

Kasiawilde - i bym zasnęła nad.... :eek: Przyznam szczerze, że wolałam otworzyć paczkę z książką dla Taty Młodej bo byłam jej bardziej ciekawa.... :zawstydzona/y::sorry: A tak wogóle to właśnie sobie przypomniałam, że wczoraj czytałam BB z Młodą na kolanach no i zachwyciła się zdjęciem Kubiego i brum brum z suwaczka :-p
Aestima - ale zapaśna jesteś, ja też muszę ogarnąć temat :-D

kasiu widzę, że Kuba jakiś spokojniejszy od jakiegoś czasu, bo piszesz, że po raz kolejny grzecznie wysłuchał Twoje czytanie:tak: Elmer chyba w ogóle z założenia dla starszych dzieci, co nie?
Aestima na Wielkanoc? hihi

Aestima a która ulicę czereśniową macie??? z tego co widziałam urywki wnetrza to "jesień"nabardziej mi sie spodobała, dla Mai jeszcze za wcześnei na taka, ale w przyszłości pewnei się skuszę :)

martadelko Kuba spokojniejszy?!?! no co Ty! ta małpka słucha tylko dlatego, że wie, że jak będzie grzecznie słuchał to mama poczyta i później pójdzie spać :-D taka jest moja teoria :) ale fakt, 'wydoroślał' ostatnio.. Elmer dla starszych, ale już teraz Kubiego ciekawi! polecamy dla Emi :)

reklama
Do góry