reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

książeczki - UWAGA!!!! silnie uzależnia!!!

a do mnie własnie zawitał kurier z zamówieniem z arosa! Marysia na saneczkach ale ja oglądam:

Bobo - haha też wczesniej widziałam w necie kilka stron ale na zywo bardzo mnie zaskoczyła:)))

O zimie - Piękna! Już kiedys kupiłam ją dla bratanicy w prezencie. Tekst w sam raz dla Marysi, nie za trudny. No i te obrazki... kocham skandynawską literaturę!

Kamilka ma braciszka i Zuzia i nowy dzidziuś na pierwszy rzut oka fajne. ładne, duże obrazki przedstawiające wazne momenty, karmienie piersią, narodziny w szpitalu, nowe łóżeczko itp

Zoo Brzechwy super! Okładka średnio mi się podobała ale zobaczyłam, że wydawnictwo to Aksjomat więc zaryzykowałam. Tym, bardziej, że kosztowała 3,80:) I w środku bardzo ładne obrazki a tekst wiadomo jaki:)

Ostatnia edycja:
reklama
martadelka Bobo zaskoczył ani pozytywnie ani negatywnie, po prostu nie spodziewałam się takiej książeczki:) I format i obrazki zupełnie inne niż w kazdej książeczce, chyba spodziewałąm sie, że mój egzemplarz bedzie inny:-D tak czy owak będziemy czytać, bo historyjki same w sobie super, bardzo życiowe. no i jak dużo do oglądania!

właśnie przed spankiem leżeliśmy i Kubi grzecznie SŁUCHAŁ jak czytam mu Bobo i tylko sobie oglądał obrazki! przeczytaliśmy całą... po czym musieliśmy przeczytać ją drugi raz.. przy prośbie o kolejny, matka wymiękła :-D także u nas Bobo się cudnie sprawdza!

trasiu 'o zimie' mi się strasznie podoba, żałuję, że nie zakupiłam! daj koniecznie znać jak się Marysi ksiażeczki spodobały!

forever, martadelko, mamoM więc czekamy, przynajmniej na Wasze recenzje!

a ma któraś ksiązeczki aksjomatu z którejś serii poniżej?
http://maleksiazki.pl/katalog/szukaj/?search=product&string=zabawy+maleństwa
http://maleksiazki.pl/katalog/szukaj/?search=product&string=biblioteczka+malucha
http://maleksiazki.pl/katalog/szukaj/?search=product&string=książeczka+mojego+dzieciństwa

ja kupiłam w empiku po jednej z kazdej serii i zobaczymy która bedzie naładniejsza i mnie i Matiego zauroczy :) (podejrzewam ze zawartość bedzie podobna bo to wszystko aksjomatu) i wtedy skompletuje reszte serii...

narazie takie małe, cienkie ksiazeczki z wierszykami/rymowankami/piosenkami beda dla matiego lepsze niz tą która kupiła, o tą http://merlin.pl/Wiersze-i-rymowank...wa/browse/product/1,947052.html?place=suggest
ale ta napewno bedzie na przyszłość :tak:

ps.linki ze strony aksjomatu tez nie wchodza tak jak z arosa :baffled:

Ostatnia edycja:
kasiu super, że Kuba:-) słuchał jak Mu czytasz i to Bobo, bo mi osobiście zamysł książki bardzo się podoba:tak:
mamoM no każde dzieci mają inne preferencje, moja Emi np. woli wieksze, grusze książki, niż takie małe co wkleiłaś, także u mnie już takie małe nie mają zainteresowania u Emi bądź jest to już znikome zainteresowanie

reklama
mamoM te wiersye i rymowanki widzialam wczoraj w pepco... wnetrze maja jak wlazl kotek na plotek, tylko kosztowaly jakos mniej 10 lub 15 zl :-( co do tej serii aksjomatu moj chrzesniak ma te z drugiego linku i mi sie podobaja, kiedys tu o nie pytalam... ladnie wydane, ciekawe wierszyki, ale my wierszy mamy mnostwo wiec na razie odpuscilam, a potem pewnie bedzie za pozno :-p

martadelko Emi polubi Bobo na bank! u nas tez wiekszy format zdecydowanie wygrywa!

Do góry