aleeee posucha na wątku! (widać, że mnie nie było online jakiś czas
)
na merlinie 35% taniej przy zakupie min. 3 ksiażek, promocja tylko do końca maja chyba!!
u mnie ceny się zmniejszyły po dodaniu do koszyka, ale podobno różnie z tym bywa, warto spróbować bo ceny moim zdaniem wypadają dużo lepiej przy tej promocji niż na arosie! oczywiście czekam na realizację zamówienia
m.in. teściowie urodzinowo sponsorują, więc pokorzystamy
już się nie mogę doczekać! tym bardziej, że wybrałam eksperymentalnie inne niż zazwyczaj pozycje np. Berek literek, Cynamon i Trusia...
donoszę również uprzejmie, że pojawiła się druga część
Bobo - poznaje świat!chociaż nie udało mi się zamówić, bo pozycja była niedostępna, ale jutro spróbuję zadzwonić do merlina, bo w promocji kosztuje ok 13 zl, a dziś znów się pojawiła w ofercie
poza tym u nas pomimo tego, że w domu bywamy ostatnio niewiele - książeczki nie poszły w odstawkę, co mnie ogromnie cieszy! Kuba zaczyna być wybredny, np niektóre książki życzy sobie czytać dopiero od wybranego fragmentu
a jak tam u Was? jak z czytaniem? jakie tytuły na tapecie? i dlaczego tu tak pusto?!?!
Aestima i jak z wyborem bloga? ktoś recenzuje Waszą książeczkę?
Forever my jakoś nic nie mamy z tej serii, nie umiem się przekonać i sama nie wiem dlaczego... bo ogólnie książeczki świetnie wydane i z pomysłem!
Andariel 'Pan pierdziołka' jest mocno na topie ostatnio, mi średnio pasują ilustracje jakoś... ale moja siostrzenica uwielbia te wyliczanki i rymowanki..