reklama
Aestima
Fanka BB :)
to muszę mieć, kupuję!
O tym, że...: A jak alfabet
O tym, że...: A jak alfabet
andariel
mama super dwójki :]
Extra te karty z literami - myślicie, że trudno je samodzielnie wykonać? Gdyby tak wziąć gruby karton i przyciąć do odpowiedniego formatu, obok na połowie kartonowej karty nakleić kieszonkę wyciętą z jakiegoś poświęconemu temu celowi zwykłego albumu?
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Aestima tutaj uderz: KSIĄŻECZKI SYNKA I CÓRECZKI : Wiek
babeczki są tez na fb i są popularne, ja bardzo lubie ten blog
"O tym że" sledzę od dawna, bardzo lubię Ewa jest świetna
babeczki są tez na fb i są popularne, ja bardzo lubie ten blog
"O tym że" sledzę od dawna, bardzo lubię Ewa jest świetna
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Alfabet - super Andariel - i tak będzie sporo zabawy z wpasowywaniem właściwych zdjęć.....
andariel
mama super dwójki :]
Forever - ale jakże fajnej zabawy! Ja lubię takie robótki, a czas - jak się chce, się znajdzie; faktycznie kwestia kolorów będzie problemem - ale nawet gdy będą zwykłe kartonowe, będą fajne (wg mnie).
reklama
Aestima
Fanka BB :)
Andariel, u mnie będzie trudno:/ praca, kurs, 7 prac zaliczeniowych. zajęcia hospitacyjne, foty i sesje, projekt unijny, książka i cała akcja z jej drukowaniem, plakat handmade do pokoju Miesia i nieustający remont (przed nami malowanie korytarza i pokoiku miesia) plus wigwam ( nie mogę przestać o nim myśleć! ) i tekturowe miasto, a do tego zwyczajne życie, zwyczajan zabawa z dzieckiem i obiadu zrobienie...- no ja nie wyrabiam już i chyba chętnie zapłacę za gotowca A kartonowe- fajne- ale akurat tu kolory - i to cała paleta- zasadne- mózg kocha takie bodźce, nie o estetykę chodzi.
A już sam dobór zdjęć będzie trudny i czasochłonny ( trza wywołać, nie mamy prawie nic na papierze)
A już sam dobór zdjęć będzie trudny i czasochłonny ( trza wywołać, nie mamy prawie nic na papierze)
Ostatnia edycja: