reklama
agao po krzywej 75 po 2 godzinach 170. Ale po każdym posiłku po godzinie do 120 nie dochodzi. Więc wiem że to na tle nerwowym. Raz jak sie na męża wkurzyłam to mi sie cukier podniósł do 147 Po 10 minutach jak ochłonełam miałam 116
Z miłą chęcią tylko że w poradni tam do której chodze jest jhedna baba która zajmuje się babkami w ciąży z podejrzaną cukrzycą - szpital uniwersytecki UJ . W środe ide do gina pogadam z nim na ten temat. Jak by wsio było ok to zostały by mi tylko 4 wizyty w tej poradni - albo wytrzymam albo wogóle nie będe tam jeździć albo zmienie na jakiegoś prywatnego. Gin z pewnością mi pomoże.
ten Twój gin jakiś niepewny tu wysyła w razie co a tu płci nie jest pewien musisz go postraszyć że zmienisz lekarza
mój zaczał się z płcią starać jak się dowiedział że przed 12 tyg byłam na 3d i wtedy za wszelką cenę chciał się pokazać że on ijego 2d są lepsze
mój zaczał się z płcią starać jak się dowiedział że przed 12 tyg byłam na 3d i wtedy za wszelką cenę chciał się pokazać że on ijego 2d są lepsze
reklama