reklama
koga
Mama Maksa i Julka
maga_86 pisze:monika podziwiam, ja po 75 gramach rzygałam jak kot...najlepsze jest to,że dopadło mnie na ulicy....ludzie patrzyli na mnie jak na pijaną,albo naćpaną ;D
maga u mnie dziś to samo!!!
łyknęłam 75g i myślałam, że się przekręcę jak po tych grześkach tydzień temu
wisiałam w poradni z głową wywieszoną przez okno, bez kurtki bo w cieple jeszcze bardziej mi było słabo
dzień mam z głowy ....
... biegunka, mroczki i wszelkiej maści inne dolegliwości żołądkowe .... koszmar
wyników jeszcze nie znam, będą w poniedziałek
a Tobie jak wyszły???? prawidłowo???
koga
Mama Maksa i Julka
moje wyniki 75g glukozy to: na czczo - 72. po godzinie - 120, po 2 godz. - 123 !!!??!!?? :-[ :-[
z tym trzecim wynikiem chyba jest coś nie tak??
azik, iwosz - napiszcie coś proszę, czy ten trzeci wynik nie powinien się obniżać??????????????
z tym trzecim wynikiem chyba jest coś nie tak??
azik, iwosz - napiszcie coś proszę, czy ten trzeci wynik nie powinien się obniżać??????????????
A moj lekarz stwierdzil ze nie ma potrzeby robic mi krzywej- skoro wszystkie wyniki mam bardzo dobre, dobrze sie czuje i odzywiam nie przesadzajac z weglowodanami (bo tak naprawde jakby cokolwiek wyszlo to i tak tylko dietke stosowac trzeba), wiec bardzo jestem szczesliwa, ze mnie ta "przyjemnosc" ominela
Koga - faktycznie trochę dziwny ten trzeci wynik; zwłaszcza, że pierwszy i drugi masz jak najbardziej w porządku... Nie orientuję się w tym wszystkim aż tak dobrze, ale nie wiem czy nie powinnaś powtórzyć badania - niestety- bo może to jakiś błąd w oznaczeniu?
Może Azik będzie wiedziała coś więcej...
No i najlepiej by było jakbyś skontaktowała się ze swoim lekarzem.
Może Azik będzie wiedziała coś więcej...
No i najlepiej by było jakbyś skontaktowała się ze swoim lekarzem.
koga pisze:maga_86 pisze:monika podziwiam, ja po 75 gramach rzygałam jak kot...najlepsze jest to,że dopadło mnie na ulicy....ludzie patrzyli na mnie jak na pijaną,albo naćpaną ;D
maga u mnie dziś to samo!!!
łyknęłam 75g i myślałam, że się przekręcę jak po tych grześkach tydzień temu
wisiałam w poradni z głową wywieszoną przez okno, bez kurtki bo w cieple jeszcze bardziej mi było słabo
dzień mam z głowy ....
... biegunka, mroczki i wszelkiej maści inne dolegliwości żołądkowe .... koszmar
wyników jeszcze nie znam, będą w poniedziałek
a Tobie jak wyszły???? prawidłowo???
Dziewczyny, bardzo Wam współczuję, bo wiem jak to jest.
Czułam się tak samo po glukozie (wymioty, mroczki, osłabienie....fuj!!!)
A dlaczego powtarzałyście to badanie? Pierwsze źle wyszło, czy czegoś nie doczytałam???
reklama
raczej niższy - po 2 godzinach poziom cukru powinien sie obniżać. Ale zapytaj, na serio, swojego lekarza, bo może u ciężarówek jakoś inaczej się na to patrzy - nie chcę cię wprowadzić w błąd...A wcześniej, jak robiłaś badania to cukier miałaś w normie?