reklama
Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Leżenie i tylko leżenie + DuphastonJak w temacie powyzej. Czy mialyscie drogie Panie z czymś takim do czynienia podczas swojej ciąży? Czy zalecano Wam wówczas leżenie i tylko leżenie? Pozdrawiam
Na szczęście wchłonął się mimo swojego dużego rozmiaru, gdyby jednak chciał się oczyścić to nie udałoby się utrzymać ciąży bo zajmował połowę powierzchni jaja płodowego :/
Dwa+Trzy
A ja właśnie acard musiałam odstawić na czas zasuszaniaJa mialam ale bardzo małego, 2 razy mialam plamienie i go nie było, ja brałam duphaston plus acard
KarolinaAnna.K
Ja miałam krwiaka wykrytego pod koniec 6. tygodnia ciąży w czasie rutynowego USG (w 5 tygodniu jeszcze go nie było), a pod koniec 13. lekarz prowadzący potwierdził jego wchłoniecie. Nie miałam ani razu krwawienia/plamienia. Miałam zalecone leżenie+ Duphaston.
Polecam TEN TEMAT, znajdziesz tam dużo historii z krwiakiem w roli głównej.
Polecam TEN TEMAT, znajdziesz tam dużo historii z krwiakiem w roli głównej.
jessica230198
Zaciekawiona BB
Miałam dość dużego krwiaka na początku ciąży lekarz zalecił leżenia i duphaston, i samo się wchłonęło, po tygodniu już był dużo mniejszy a po dwóch już go nie było.
Wczoraj (9tyg 4dni) na usg wyszedl u mnie krwiak, objawow zadnych, bez krwawienia... ale lekarka zalecila tylko aby się oszczedzac, nie dzwigac, ze to nic powaznego... a Duphaston i tak biorę 2 razy dziennie od poczatku ciąży. Mimo wszystko wzielam wolne w pracy do konca tygodnia bo zmeczenie tez daje się we znaki
Ale widzę po sobie ze zaczynam jednak trochę panikowac, sparawdzam co chwilę czy aby nie krwawię...
Ale widzę po sobie ze zaczynam jednak trochę panikowac, sparawdzam co chwilę czy aby nie krwawię...
reklama
jakdotegodoszloniewiem
Krwiak w 11 tygodniu. Zalecenia: normalna aktywność fizyczna, zero wielkiego oszczędzania się, jak najmniej leżeć, zero dodatkowych leków. Jak będę chciała, to mogę nawet ćwiczyć (joga/basen), bo cierpię na bóle kręgosłupa.