reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

krwawienie

szczeslimamaminka

Zaciekawiona BB
Dziewczyny pomocy!
We wtorek byłam.u lekarza na.usg nic.nie było widać lekarz kazał.przyjść za tydzień. Dziś dostałam lekkiego brązowego plamienia poszłam do wc.to.na.papierze.zobaczyłam krew u lekarza już byłam i nic.nie stwierdził nic.się.nie.dzieje kazał.bete zrobić.. dodam.że żadnych boli nie mam a krwawienie jest mocniejsze przypomina trochę okres... miała już któraś tak bo.nie.wiem.co.robić

reklama
Krew wygląda to.jak okres...
Zrobiłam bete dziś. Ogólnie robiłam ją 3 razy...
15.09 wynik to 51.13
18.09 wynik to 96.54
27.09 wynik to 66.86
I.czekam.na dzisiejszy wynik.

"W prawidłowej ciąży poziom HCG wzrasta przynajmniej o 66 % w ciągu 48 godzin i o 114 % w ciągu 72 godzin. Im ciąża starsza tym wzrost stężenia HCG wolniejszy i w przedziale 1200 mIU/ml-6000 mIU/ml poziom HCG podwaja się średnio w czasie 96 godzin (4 dni), a dla stężeń przekraczających 6000 mIU/ml ten czas może być jeszcze dłuższy."

[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]
[emoji593]Gabriel

reklama
"W prawidłowej ciąży poziom HCG wzrasta przynajmniej o 66 % w ciągu 48 godzin i o 114 % w ciągu 72 godzin. Im ciąża starsza tym wzrost stężenia HCG wolniejszy i w przedziale 1200 mIU/ml-6000 mIU/ml poziom HCG podwaja się średnio w czasie 96 godzin (4 dni), a dla stężeń przekraczających 6000 mIU/ml ten czas może być jeszcze dłuższy."

[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]
[emoji593]Gabriel
Ale czy.to oznacza ze z moją ciaza jest coś nie tak? Że ta beta tak.spadła? Martwię się tym.strasznie a do lekarza jutro idę

Idz do lekarza raz jeszcze.
To lekarz powinien stwierdzić widząc cię na żywo i badając.
Ale jak dla mnie ten przyrost jest za mały.

Idz do lekarza koniecznie raz jeszcze.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Tylko ze lekarz we wtorek stwierdził że to.może być ciąża pozamaciczna bo.nic.nie widac.. z tym krwawieniem też powiedział że się.nic nie.dzieje bo robił usg brzucha. .
Chyba jakiegoś lipnego mam tego lekarza.
No z lekarzami różnie bywa niestety... jeżeli masz wątpliwości to weź zadzwoń do innego w swoim mieście powiedz jak sytuacja wyglada jeżeli to lekarz z powołania to przyjmie cię jeszcze dziś

Krew wygląda to.jak okres...
Zrobiłam bete dziś. Ogólnie robiłam ją 3 razy...
15.09 wynik to 51.13
18.09 wynik to 96.54
27.09 wynik to 66.86
I.czekam.na dzisiejszy wynik.
A ja sądze, że właśnie zaczęłaś ronić. Beta spadła, zresztą od początku był za mały przyrost. Lekarz nic nie widział na usg bo było na to stanowczo za wcześnie. Pęcherzyk widać przy becie powyżej 1000.

Pęcherzyk widac przy becie 1000 a dzidzie kolo 10.000.
Dla mnie przyrost strasznie maly i 3 wynik mowi sam za siebie .
Przykro mi to mowic ale nic z tego nie bedzie.
Beta nie ma prawa spasc i miec malych przyrostow.

Przykro mi.
Większość kobiet przeżyła to przynajmniej raz ale mało się o tym mówi.
Bądź dzielna i nie poddawaj się.
Buźki

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry