reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Krwawienie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jesuuu.
Dawno nie było tu tak wykwintnego trollingu😂
Nie pamiętam takiej uczty tutaj.
Jesttem gotowa na bycie mamą bo mam pieniądze z komunii😂😂😂😂 osikam się
Czy ktoś napisał że z komunii tylko ? Napisałam że mam z oraktyk , że na walscjscj zarabiałam i jeszcze gdzieś indziej , i kieszonkowe. To się nauzbieralo . W czym problem ?
Ma tato firmę to daje Jezu xx

reklama
Czy mogłabyś odpowiedzieć mi na pytanie takie. Jesteś w ciąży mówisz rodzicom jednym i drugim a oni nie chcą Ci pomoc ? Albo powiedzieliby Ci, ze pomogą Ci do czasu twoich 18 urodzin a potem radź sobie sama a chłopak idzie w sina dał? Masz plan na taka sytuacje ?
Przyznam że z tym nie do końca przemyślałam, poprosiłabym dziadków by pomogli a ja bym poszła do jakiejś roboty.

Czy ktoś napisał że z komunii tylko ? Napisałam że mam z oraktyk , że na walscjscj zarabiałam i jeszcze gdzieś indziej , i kieszonkowe. To się nauzbieralo . W czym problem ?
Ma tato firmę to daje Jezu xx
Tato daje, więc zachodze w ciążę i nie będę musiała pracować, tak? Bo tato daje i mam 20 tysi na koncie i z tego będę się utrzymywała. Ale najważniejsze, że tato ma firmę i daje.
Ty to jesteś bystra jednak. Po co masz po szkole pracować, skoro zrobiłaś sobie bombelka.

Przyznam że z tym nie do końca przemyślałam, poprosiłabym dziadków by pomogli a ja bym poszła do jakiejś roboty.

A gdyby nikt nie pomógł? I gdyby do kompletu okazało się, że jednak witaminy były średnio dobrane i dziecko urodzi się z rozszczepem kręgosłupa? Był jakiś plan wtedy? Czy plan był ograniczony do przeczytania w necie ile kosztuje wózek i ustalenia, że akurat tyle zostało z komunii? 😂

I oni również mogliby odmówić🤷‍♀️
Wiec nie pisz, ze se poradzisz bo nie wzięłaś pod uwagę innych scenariuszy, niż to ze wszyscy Ci dookoła pomogą.

A Ty wiesz, że ja zachodząc w ciążę nie liczyłam na pomoc rodziców, rodziców partnera i dziadków? Bo dziecko to mój obowiązek utrzymania i zapewnienia warunków a nie dziadków?

Tato daje, więc zachodze w ciążę i nie będę musiała pracować, tak? Bo tato daje i mam 20 tysi na koncie i z tego będę się utrzymywała. Ale najważniejsze, że tato ma firmę i daje.
Ty to jesteś bystra jednak. Po co masz po szkole pracować, skoro zrobiłaś sobie bombelka.
Kto powiedział zd jie będę pracowała. Czemu ty człowieku tak zaczepiasz . Napsialam Ci wyraźnie że mam teraz kasę to będę dawała w to dziecko. Chłopak skończy szkole to będzie pracował u tsty o będziemy mieli kasę. Skończę szkole, posiedze jeszcze te dwa lata w domu i jak dziecko będzie na tyle duże by iść do łóżka czy tam przedszkola to pójdzie a ja pójdę do pracy . I będziemy w dwójkę pracować. Zazbiera sje hajs i potem się wyprowadzimy po jakimś czasie.

Niktn nie powiedział o tym że będę w domu siedziała na dupie a ty już

reklama
A gdyby nikt nie pomógł? I gdyby do kompletu okazało się, że jednak witaminy były średnio dobrane i dziecko urodzi się z rozszczepem kręgosłupa? Był jakiś plan wtedy? Czy plan był ograniczony do przeczytania w necie ile kosztuje wózek i ustalenia, że akurat tyle zostało z komunii? 😂
Napisałam że kasy mam więcej. Nie mam tylko z komuni . Na wakacjach se zarobiłam, na praktykach i jeszcze se dorabiałam gdzie indziej to mam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry