G
gość _199
Gość
Caly pierwszy trymestr. A brzuch mnie bolal chyba pół ciąży, myślałam caly czas, że urodzę.I jak dlugo krwawilas?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Caly pierwszy trymestr. A brzuch mnie bolal chyba pół ciąży, myślałam caly czas, że urodzę.I jak dlugo krwawilas?
Spytaj lekarza albo położną, czy możesz brać drotaverinum (składnik sprzewanej w PL no-spy) lub alverinum/alverini citras (składnik w PL Spasmoliny). To nie chodzi o wygodę, żeby Ciebie nie bolało, tylko jeśli bolą Cię skurcze macicy, to coś jest jednak nie halo.Dziekuje dziewczyny.
Zgadzam sie na bol. Niech trwa ile chce. Tylko, zebym wiedziala ze Baby jest zdrowe i nie jest w niebezpieczenstwie.
Staram sie byc dobrej mysli, chociaz przy tym bolu i krwawieniu naprawde nie jest to latwe.
Jak to nie ma nic ? Co powiedział lekarz ?Coraz wiecej krwawilam i brzuch mnie bolal jak podczas okresu. Wczoraj bylo bicie serduszka a dzis nie ma nic
Nie wiadomo dlaczego((
Jejku trzymaj się wiem co czujesz chcesz pogadać czy coś to pisz ściskam mocnoBylam rano bo coraz bardziej krwawilam
I pani Doktor powiedziala, ze splynelo.
Na USG nie bylo juz nic widac. Teraz bede sie oczyszczac i musze isc do kontroli.