reklama
Ja byłam z małym wczoraj u sąsiadki, zawsze to jej mały był większym rozrabiaką.Już nie...Moje dziecko łobuzuje ponad wszytko, nic a nic nas nie słucha wszędzie go pełno, włazi dotyka, biega, wesoło mamy oj wesoło:-)Teraz wlażl do opdkurzacza i próbuje go włączyć, umie wyciągać płytki z komputera i najbardziej lubi to robić jak coś zgrywam...Pranie mi wyciąga, psa goni, na korytarz ucieka a wszystko z takim rozbrajającym uśmiechem:-):-)
Pola 30
Fan(ka)
No, no, Megusek, to jak już Kuba chodzi, to zapraszam do nas na spacer
Brawo!
Brawo!
nineczka
Fanka BB :)
O matko! A co tu się dzieje Gratulujemy wszystkim nowych umiejętności!!! Zdolne te dzieciaczki listopadowe
Moja wredota próbuje mnie zamęczyć ostatnio Rozrabia jakby jakiś diabeł w nią wstąpił. Słowo "nie wolno" prowokuje ją tylko do chichotu Chyba dobrze, ze dziadek z nią będzie zostawał na te 8 h dziennie bo bym chyba zwariowała
Nauczyła się paskuda chodzić ale się boi i albo łapie nas albo wszelakie meble po drodze. Pozycja zgięta w pół, kręgosłup do wymiany hehe i tylko nadzieja, że wkrótce się odważy i przestanie nas łapać
Moja wredota próbuje mnie zamęczyć ostatnio Rozrabia jakby jakiś diabeł w nią wstąpił. Słowo "nie wolno" prowokuje ją tylko do chichotu Chyba dobrze, ze dziadek z nią będzie zostawał na te 8 h dziennie bo bym chyba zwariowała
Nauczyła się paskuda chodzić ale się boi i albo łapie nas albo wszelakie meble po drodze. Pozycja zgięta w pół, kręgosłup do wymiany hehe i tylko nadzieja, że wkrótce się odważy i przestanie nas łapać
Pola 30
Fan(ka)
Nineczka-znam ten ból....Ćwicz kobieto mięśnie brzucha i grzbietu, bo trudno będzie utrzymać Ci tempo Małej
reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
A ja mam mega postęp z którego się okropnie cieszę Moja mała mnie nie potrzebuje do zabawy tylko ciągle woła tatę Haha mogę odpocząc jak on jest w domu. Jest to dla mnie tym weselsze że Adrianek do dwóch lat nie chciał bawic się z nikim tylko ze mną
Podziel się: