reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krok po kroczku... czyli postępy

reklama
Maja mała spryciura :-D:-D
Pola kręć, kręć kamerą, ja też często przegapię takie ważne chwile i nie zwsze da się nakręcić to co by się chciało uwiecznić, ale naprawdę bezcenne są takie filmiki, bo wiele człowiek zapomina.

wiecie co...a ja wczoraj byłam z Lilą u mojej siostrzenicy w przedszkolu bo miała "choinkę"...dzieciaki były przebrane za aniołki ze srebrnymi włoskami, miały białe stroje, śpiewały piosenki i mówiły wierszyki...a Lila taka zaczarowana...urzekła wszystkich...tańczyła, klaskała, śmiała się w głos...niektórzy zamiast kamerować swoje pociechy to Lilkę nagrywali...słowo!!! ale to super wyglądało.../oczywiście tańczyła mi na kolanach...tak się kiwała że:szok:/

Magda ma ostatnio dziwaczny sposób tańczenia. Jak jej się jakaś melodia spodoba to biega po pokoju w kółko i wyma****e rączkami nad głową. Niestety spokojne nakręcenie filmu czy zrobienie zdjęcia nie wchodzi ostatniow grę bo moje dziecie chce aparat:baffled: Trochę ich dziś popstrykałąm więc jak zgram to wstawie:-p

Mała spryciula z Magdy.Lolo jak tańczy to się kręci wkoło.Musze zgrac filmik jak tańczy z kolegą:-)

reklama
Maja, Lila i Madzia - boskie i rozkoszne.
Pola te harce na basenie :cool2: - do dziś jestem pod wrażeniem :tak:
Aniii, Ty z Lilką to masz 100 pociech, ona od początku nonkonformistka :cool2:, nie zginie w tłumie dziewczyna ;-)
Sikoreczka, Madzia to niezła numerantka, ciekawe czego się jeszcze przy bracie nauczy i wtedy jakie będą robić żarty :blink:

Do góry