reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krok po kroczku... czyli postępy

Sikoreczka gratuluję tatusiowej córy...moja taka sama:-D...
Nineczka jeszcze nie było mi dane zobaczyć jak to jest ale też gratuluję Twojej córze że chociaż próbuje...
a moja Lilka od kilku dni chodzi przy meblach...jakoś tak wcześniej zapomniałam o tym napomknąć...i jeszcze jak mnie woła to baba lub dada...a jak tatusia to pięknie z wielką precyzją mówi tata i się słodko uśmiecha:dry:

reklama
Sikoreczka i Anii, jak ja Wam zazdroszczę tego ciągłego "tata". Moja owszem, bawi się pięknie z innymi, ale kiedy mnie nie ma, jak jestem, nikt inny nie istnieje...ciężko...
Anii-jak mogłaś zapomnieć napisać, że Lilka chodzi?!? Ochrzan od ciotki Pauliny dostajesz!
A Majka powala rodzinę. Powtarza WSZYSTKIE usłyszane wyrazy. Rewelacja. Wiecie, ile mamy przy tym śmiechu? Ale jak trzeba uważać co się mówi...upsss.Ja np. ze swoimi wybuchami i niecenzuralnymi słowami przy tym...hohoho.

Pola rany to Twoja Maja naprawdę taka rozgadana???no nie mogę uwierzyć że takie małe dziecko już tyle mówi...weź no mi ją nagraj gdzieś z ukrycia żebym posłuchała...

No więc właśnie próbowaliśmy ją z Maćkiem nagrać, ale to cholera nie jest proste. Trzeba być dość blisko, żeby usłyszeć jak ona mówi, a jak już się zbliżymy z kamerą, to ona zaczyna interesować się sprzętem, a nie rozmawiać....Ja ją chyba na dyktafon spróbuję nagrać, a nie film....Maćko coś wczoraj kombinował, więc jak ją położymy, to spróbuję załączyć:tak:

Gratulacje dla wszystkich maluchow:tak:
Moja tez jest tatusia coreczka. Poza tym coraz czesciej lapie chodzik-pchacz i z nim chodzi:-) Normalnie jak zacznie chodzic bede bardzo szczesliwa.
Jak chce nam cos pokazac pokazuje palcem i mowi pac.Ostatnio zakrywa sobie jedna reka oczka i mowi ni ma:-D Ehh normalnie dumna jestem:-)

Gratuluję wszystkim maluchom postępów :tak:
Mnie też rozsadza duma, jak patrzę na Oliwkę, która każdego dnia jest inna, coraz więcej umie i coraz więcej rozumie.
U nas teraz na topie jest zakładanie czapki na głowę, co jest dość dziwne, bo zawsze z uporem maniaka ją ściągała, a teraz zakłada i tak łazi po mieszkaniu.A jak śmiesznie udaje że czyta :-D...Bierze książeczkę albo jakąś gazetę, przekłada kartki i nadaje po swojemu jak najęta, od czasu do czasu pokazując palcem jakiś obrazek :-D

reklama
Do góry