reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krok po kroczku... czyli postępy

Brawa dla Hani!!!!!!!
17.gif

A o Juleczkę się nie martw, jeszcze za nią nie nadążysz
14.gif

reklama
Brawa, gratki dla zdolnych szkrabów!!!!

U nas Olcia pomału sie rozkręca i coraz częściej się puszcza na dłuższe i dalsze "wycieczki". Strasznie komicznie wygląda jak zaczyna iść i chce to połączyć z tańcem kręcąc biodrami :-D:-D, w momencie traci równowagę :-) coś mi się wydaje że przeagentka z niej rośnie, niektórzy mówią "wybijokno"

Chyba musisz to nakrecic bo nie mogę sobie wyobrazic:-D:-D:-D
Madzia ma ostatnio na topie uciekanie. Łapie coś w rękę i w nogi, albo jak ją wołam to ona w drugą stronę i ucieka:-)

wow!!!dzieciaczki się nam rozkręcają...Hania wygląda super, a jaką uciechę ma przy tym, wie w którą stronę iść...prosto w ręce mamy i taty..:-D.
Agnes gratuluję również Julci...no to tylko moja LILI:zawstydzona/y: została...ale mój mąż mówi że skoro ona taka piękna i takie piękne włosy ma, to na czymś musiała stracić...nie można mieć wszystkiego:-Dale nadrobi, jestem tego pewna...
Dorotka dla Oleńki również wielkie gratulasy:-)

Anii nie martw sie Lilcia tez sie rozkreci.Juz wkrotce bedzie biegac i razem bedziemy wspominac jak to fajnie bylo jak tylko lezaly, jadly i spaly:tak:;-)Zreszta u nas do samodzielnego chodzenia to sporo brakuje;-)

reklama
Do góry