reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

U nas jak tylko buty zakładam to sam sobie ściąga:wściekła/y:
Nie lubi i nie umie.,
Ale trzeba nauczyć bo zaraz jesień przyjdzie i chłodniej w nóżki będzie

reklama
U nas ściąga skarpetki tylko jak siedzi i je:))

Wiem wiem chwale się:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale w końcu chyba mam czym:rofl2::rofl2:
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=wt4WLVYhlwM"]YouTube - lewa,prawa,lewa,prawa....[/ame]

Ostatnia edycja:
Moj inteligenty net nie chce pokazac tego filmu :-(
Oliwka lubi sie ze mna spierac i jak ja jej chce zalozyc to ona sciaga A w butach umie chodzic Ale lepiej jej wychodzi na bosaka

MAGDASF1 wlasnie oliwka sobie pelza Pozniej jak chce usiasc to podnosi pupcie i zgina kolanka jak do raczkow i w ten sposob siada ALE NIE RACZKUJE

Samuelku- ślicznie, gratulacje!!
Dorota- moja Lenka do niedawna wcale nie raczkowała tylko czołgała się na brzuszku, dosłwnie jak żołnierz na poligonie:-D na prawym łokciu i prawą nóżką się odpychała a po powrocie z PL nagle zaczęła pięknie chodzić na czworakach :tak:

reklama
Ula moj to samo robil tylko na lewa noge.ale od kilku dni raczkowanie goruje:)bo jednak tak szybciej jest:)
Aha Sami brawooooooooooo

PS.Ja wiedzialam od poczatku ze jeszcze slimaki przegonia cala reszte :-p

Do góry