reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Moj inteligenty net nie chce pokazac tego filmu :-(
Oliwka lubi sie ze mna spierac i jak ja jej chce zalozyc to ona sciaga A w butach umie chodzic Ale lepiej jej wychodzi na bosaka
MAGDASF1 wlasnie oliwka sobie pelza Pozniej jak chce usiasc to podnosi pupcie i zgina kolanka jak do raczkow i w ten sposob siada ALE NIE RACZKUJE
Oliwka lubi sie ze mna spierac i jak ja jej chce zalozyc to ona sciaga A w butach umie chodzic Ale lepiej jej wychodzi na bosaka
MAGDASF1 wlasnie oliwka sobie pelza Pozniej jak chce usiasc to podnosi pupcie i zgina kolanka jak do raczkow i w ten sposob siada ALE NIE RACZKUJE
u nas ściąga skarpetki tylko jak siedzi i je)
wiem wiem chwale się Ale w końcu chyba mam czym
youtube - lewa,prawa,lewa,prawa....
brawo!!!!!!!!!!!!!!:-d:-d:-d:-d
malaulka
Podwójna mamusia
Samuelku- ślicznie, gratulacje!!
Dorota- moja Lenka do niedawna wcale nie raczkowała tylko czołgała się na brzuszku, dosłwnie jak żołnierz na poligonie na prawym łokciu i prawą nóżką się odpychała a po powrocie z PL nagle zaczęła pięknie chodzić na czworakach
Dorota- moja Lenka do niedawna wcale nie raczkowała tylko czołgała się na brzuszku, dosłwnie jak żołnierz na poligonie na prawym łokciu i prawą nóżką się odpychała a po powrocie z PL nagle zaczęła pięknie chodzić na czworakach
reklama
blond_20
Czarownica
Ula moj to samo robil tylko na lewa noge.ale od kilku dni raczkowanie gorujebo jednak tak szybciej jest
Aha Sami brawooooooooooo
PS.Ja wiedzialam od poczatku ze jeszcze slimaki przegonia cala reszte
Aha Sami brawooooooooooo
PS.Ja wiedzialam od poczatku ze jeszcze slimaki przegonia cala reszte
Podziel się: