reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

Jak to na Hanke przytoi gada juz ja najeta:-D:-D:-D Lew straszny,spac nie bede mogla:cool2:

Dorka jakie kompleksy????? Ty to krejzolka jestes...
Ja to sie nie przyznaje ale moj geniusz juz spiewa,tanczy,recytuje ale co sie chwalic bede :-D:cool2::-p:-p:-p:-p

reklama
Sorki za post pod postem

U nas nocnik jest beee Na nim placze.No ale u nas ostre nocnikowanie tak jak u Kaki na wiosne no i smoczek w lato oduczanie ,choc juz smoczek jest tylko na drzemke w ciagu dnia i w nocy do spania no i wozku :-) .

Dorota jak płacze to nie zmuszaj!!!!!!!! Bo bedzie później gorzej:tak::tak: odczekaj tydzień dwa i znów spróbuj;-) nic na siłę bo bedzie odwrotny skutek:tak::tak:

Magdasf zapomniałas napisać o czytaniu i pisaniu:cool2:

Dorota jak płacze to nie zmuszaj!!!!!!!! Bo bedzie później gorzej:tak::tak: odczekaj tydzień dwa i znów spróbuj;-) nic na siłę bo bedzie odwrotny skutek:tak::tak:

Magdasf zapomniałas napisać o czytaniu i pisaniu:cool2:
CZARNA z nocnikiem proowalam juz ktorys raz I zawsze konczy sie placzem,wiec jak placze to ja z niego biore.Zawsze chowalam nocnik i czekalam troche i zas dzis dalam jej go i posadzilam i zas ryk.Wiec ja wzilam ale nocnik zostawilam w jej pokoju ,niech sie z nim oswaja:tak:.
MAGDA usmialam sie:-D.

Nie no ja sie pochwale ,oliwka sama sobie wlnacza wierze i kasety i tanczy:tak:

kaka super
u nas nasika jak wcelujemy z czasem oznajmia ze nasikał ale już po:-(

Kaka Hania jest sssuper!!

MOja wczoraj poleciala po nocnik jak zaczela kupke robic wiec od poludnia chodzila bez pampka i czekalam czy zawola ..niestety nie zawolala ale nie poddaje sie bo wiem ze tylko cierpliwoscia dojdziemy do celu a to potrwa troche jeszcze :)

Hanka super :-) A osiołek mnie powalił!! :-)
A mój to ze zwierzaków załapał tylko pieska i na kangurka zaczyna skakac i wołac "op op op". A codziennie mu pokazuje ksiazeczki i nasladujemy zwierzaczki :-) A dzisiaj ptak nam usiadł na oknie, a mały stał i pokazywał paluszkiem i sie cieszył dobre 3 min z niego :-D hi hi
Dorotka a moze mała bedzie chciała od razu na kibelek robic?? Niektore dzieci tak mają. Ja chce sprobowac kupic ta nakładke, bo u nas nocnik tez sie beee zrobił, ale jak ja usiade na kibelek to mały się pcha na mnie, a jak go tak przytrzymam nad nim to jest ok, wiec moze ta nakładka bedzie jakims rozwiazaniem...

reklama
Hania superowa!!!
Mój na zawołanie nic nie powie. Ja latam za nim jak głupia, a ten swoje i ot co.
Ucieszyłam się jak dziś oglądał obrazki i zobaczył krowę, to zrobił "muu", ale to takie przebłyski :-)
Za to technicznie bardzo rozwinięty. Odkrył, że boczny przycisk w myszce od kompa działa "wstecz" a rodzice nawet nie sprawdzali czy to do czegoś służy :dry:

Do góry