reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kreska

reklama
Kupię inny Test, ale nie Pink bo trafiam na same feralne 🤷‍♀️, jakiś inny wezmę z czulascia 20, na betę dopiero w przyszłym tygodniu mogę iść 😖 więc zostają mi jak narazie same testy 🙄. Nie nastawiam się pozytywnie, bo jeszcze wszystko może się wydarzyć.

Po pink ma różne rodzaje i moim zdaniem lepszy jest zdecydowanie strumieniowy - jak miał być biały to był, żadnych cieni. Jak była ciąża to był cień, cienia.

Ewentualnie zawsze można trochę więcej kasy wyłożyć i kupić clearblue elektroniczny - tam nie ma szansy na doszukiwanie się kresek

Hej, piszę tu do Was, ponieważ przytrafiły mi się albo ferelne testy albo coś jest na rzeczy 🤷‍♀️. Otóż okres mam nieregularny, mam Pcos, nie leczę się na nic. Czy możecie mi powiedzieć czy te kreski są fabryczne na 3 testach po wychodziły mi tak samo. Są mniej bądź bardziej widoczne. Pozdrawiam. Załączam zdjęcia: 1 test sobota wieczorem, 2 test
Ja miałam taki -
Negatyw :)

Po pink ma różne rodzaje i moim zdaniem lepszy jest zdecydowanie strumieniowy - jak miał być biały to był, żadnych cieni. Jak była ciąża to był cień, cienia.

Ewentualnie zawsze można trochę więcej kasy wyłożyć i kupić clearblue elektroniczny - tam nie ma szansy na doszukiwanie się kresek
właśnie zamawiam przez aptekę clearblue zobaczymy co ten pokaże

Moje test ;) pink też jasny wychodził :) obecnie 27tydz.
Jutro rano zrob test. Jeżeli będzie kreska to będzie coś na rzeczy
IMG_20211011_062525.jpg

reklama
Tak jak napisałam wyżej zawsze miałam negatywne (białe) teraz się coś pojawiło 1 raz od 2 lat starań. Dlatego postanowiłam wrzucić tu zdjęcia, bo sama nie umiem sobie tego wytłumaczyć. Testy robione były w sobotę wieczorem zdjęcie 1. Oraz dwa testy z poniedziałku. Nie napalam się na happy end, ponieważ wiem że jest jakaś opcja tej fabrycznej kreski. Zrobię jutro Test rano i dam wam znać. Niestety Test clearblue nie jest dostępny w aptekach 😖, więc jedynie co mogę zrobić to Test innej marki i w przyszłym tygodniu dopiero bete, ponieważ mam na popołudnie do pracy.

Do góry