Puchatymis
Fanka BB :)
Wooow to niezle była opóźniona owulacja. A powtarzałaś może ten test?43 dzień cyklu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wooow to niezle była opóźniona owulacja. A powtarzałaś może ten test?43 dzień cyklu
nie dziękuję zobaczymy co pokaże Beta, jedyne co mogę na ten moment powiedzieć, że lekko pobolewa mnie podbrzusze tak jak na okres :/, żadnych plamień nic z takich rzeczy, lekkie mdłości, wstręt do papierosów, a i mięso mi śmierdzi (nawet szynka). Dalej nie będę się testowała chyba że przyjdą wyniki bety i nie będę mogła w to uwierzyć
Ja mam dziś 30 dc i będę testować. Staramy się od roku … Ale to o drugiego bobasa wiec mniejsze ciśnienienie dziękuję zobaczymy co pokaże Beta, jedyne co mogę na ten moment powiedzieć, że lekko pobolewa mnie podbrzusze tak jak na okres :/, żadnych plamień nic z takich rzeczy, lekkie mdłości, wstręt do papierosów, a i mięso mi śmierdzi (nawet szynka). Dalej nie będę się testowała chyba że przyjdą wyniki bety i nie będę mogła w to uwierzyć
nie powtarzałam wolę skierować się na Bete w przyszłym tygodniuWooow to niezle była opóźniona owulacja. A powtarzałaś może ten test?
No my się staramy 2 lata o pierwsze dzieckoJa mam dziś 30 dc i będę testować. Staramy się od roku … Ale to o drugiego bobasa wiec mniejsze ciśnienie
Mnie faccelle oszukał pokazał kreski której nie było a zaś oink płytkowy często zostawia ślad drugiej kreski. Zrób sobie rano pink strumieniowyHejka, co uważacie na temat tych testów? Pink oraz facelle. Coś widać czy zwidy?
GratulacjeDziewczyny po 2,5 roku chyba się udało Test czułości 25
dziękuję mam nadzieję naprawdę że to nie błąd testu.Gratulacje