reklama
olka11135
Fanka BB :)
Kupię inny Test, ale nie Pink bo trafiam na same feralne , jakiś inny wezmę z czulascia 20, na betę dopiero w przyszłym tygodniu mogę iść więc zostają mi jak narazie same testy . Nie nastawiam się pozytywnie, bo jeszcze wszystko może się wydarzyć.
Po pink ma różne rodzaje i moim zdaniem lepszy jest zdecydowanie strumieniowy - jak miał być biały to był, żadnych cieni. Jak była ciąża to był cień, cienia.
Ewentualnie zawsze można trochę więcej kasy wyłożyć i kupić clearblue elektroniczny - tam nie ma szansy na doszukiwanie się kresek
Puchatymis
Ja miałam taki -Hej, piszę tu do Was, ponieważ przytrafiły mi się albo ferelne testy albo coś jest na rzeczy . Otóż okres mam nieregularny, mam Pcos, nie leczę się na nic. Czy możecie mi powiedzieć czy te kreski są fabryczne na 3 testach po wychodziły mi tak samo. Są mniej bądź bardziej widoczne. Pozdrawiam. Załączam zdjęcia: 1 test sobota wieczorem, 2 test
Negatyw
marzenia.trzeba.spelniac
Aktywna w BB
właśnie zamawiam przez aptekę clearblue zobaczymy co ten pokażePo pink ma różne rodzaje i moim zdaniem lepszy jest zdecydowanie strumieniowy - jak miał być biały to był, żadnych cieni. Jak była ciąża to był cień, cienia.
Ewentualnie zawsze można trochę więcej kasy wyłożyć i kupić clearblue elektroniczny - tam nie ma szansy na doszukiwanie się kresek
marzenia.trzeba.spelniac
Aktywna w BB
kreski wyszły odrazu 3 testy robione na każdym taka kreska, 3 testy by się myliły? Wadliwa partia by była? Na 1 zrozumiem, ale wyszły 3 testy takieJa miałam taki -
Negatyw
nasturcjja
Problem polega na tym, ze naprawdę te kreski są jasne, jeśli robisz je w odstępach dniowych to powinny stawać się ciemniejsze.. zrób betę albo ten elektrycznykreski wyszły odrazu 3 testy robione na każdym taka kreska, 3 testy by się myliły? Wadliwa partia by była? Na 1 zrozumiem, ale wyszły 3 testy takie
Z
zaz208622
Gość
Te testy mają taką kreskę. Zawsze.
Kup innej firmy
Kup innej firmy
reklama
marzenia.trzeba.spelniac
Aktywna w BB
Tak jak napisałam wyżej zawsze miałam negatywne (białe) teraz się coś pojawiło 1 raz od 2 lat starań. Dlatego postanowiłam wrzucić tu zdjęcia, bo sama nie umiem sobie tego wytłumaczyć. Testy robione były w sobotę wieczorem zdjęcie 1. Oraz dwa testy z poniedziałku. Nie napalam się na happy end, ponieważ wiem że jest jakaś opcja tej fabrycznej kreski. Zrobię jutro Test rano i dam wam znać. Niestety Test clearblue nie jest dostępny w aptekach , więc jedynie co mogę zrobić to Test innej marki i w przyszłym tygodniu dopiero bete, ponieważ mam na popołudnie do pracy.