reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kreska

To zrób koniecznie innej marki. W Rossmannie są pinki strumieniowe i przy 3 latach starań nigdy mnie nie zawiodły. Jak była ciąża to była nawet najbardziej blada z bladych kresek ale była. A jak nie było to biały jak śnieg. A facelle robiłam dziś 2 i na każdym mam taką kreskę, a na innych biało
Tak jak napisałam wyżej zawsze miałam negatywne (białe) teraz się coś pojawiło 1 raz od 2 lat starań. Dlatego postanowiłam wrzucić tu zdjęcia, bo sama nie umiem sobie tego wytłumaczyć. Testy robione były w sobotę wieczorem zdjęcie 1. Oraz dwa testy z poniedziałku. Nie napalam się na happy end, ponieważ wiem że jest jakaś opcja tej fabrycznej kreski. Zrobię jutro Test rano i dam wam znać. Niestety Test clearblue nie jest dostępny w aptekach [emoji37], więc jedynie co mogę zrobić to Test innej marki i w przyszłym tygodniu dopiero bete, ponieważ mam na popołudnie do pracy.

reklama
Dobrze wiedzieć na następny raz, będę wystrzegać się tych testów jak ognia 😉, mam inny Test okaże się rano co wyjdzie i czy w ogóle coś wyjdzie. Teraz zaczęłam się lekko stresować, bo czytam właśnie opinie na temat tego testu. I nie jestem jedyna osoba, której takie dziwne kreski powychodizly. No nic dziękuję jutro rano wstawię tu zdjęcie z innego testu.

Trzymam kciuki[emoji1696][emoji1696] daj koniecznie znać
Dobrze wiedzieć na następny raz, będę wystrzegać się tych testów jak ognia [emoji6], mam inny Test okaże się rano co wyjdzie i czy w ogóle coś wyjdzie. Teraz zaczęłam się lekko stresować, bo czytam właśnie opinie na temat tego testu. I nie jestem jedyna osoba, której takie dziwne kreski powychodizly. No nic dziękuję jutro rano wstawię tu zdjęcie z innego testu.

Tak jak napisałam wyżej zawsze miałam negatywne (białe) teraz się coś pojawiło 1 raz od 2 lat starań. Dlatego postanowiłam wrzucić tu zdjęcia, bo sama nie umiem sobie tego wytłumaczyć. Testy robione były w sobotę wieczorem zdjęcie 1. Oraz dwa testy z poniedziałku. Nie napalam się na happy end, ponieważ wiem że jest jakaś opcja tej fabrycznej kreski. Zrobię jutro Test rano i dam wam znać. Niestety Test clearblue nie jest dostępny w aptekach 😖, więc jedynie co mogę zrobić to Test innej marki i w przyszłym tygodniu dopiero bete, ponieważ mam na popołudnie do pracy.
Podobno są tez jakieś inne elektrocnzicje „dr …” tylko nie pamietam, dziewczyny będą wiedziały

Te testy mają taką kreskę. Zawsze.
Kup innej firmy
O to mi dokładnie chodziło :) one zostawiają taką poświatę. Powiem więcej miesiąc temu wyszła mi wyraźna kreska a beta tego samego dnia ujemna. Najlepiej beta z krwi i spokój święty. Co chwile mam te fabryczne kreski 😱

No niestety. Pamiętajmy, że test to tylko kawałek papierka, który w necie kosztuje z 3 zł czyli produkcja kilkadziesiąt groszy. No mogą zawodzić i trzeba się z tym liczyć. Prawda jest taka, że jak jest ciąża już troszkę starsza to i kreski tłuste bez złudzeń. A jak jesteśmy niecierpliwe to musimy brać poprawkę na te cienie wszystkie
O to mi dokładnie chodziło :) one zostawiają taką poświatę. Powiem więcej miesiąc temu wyszła mi wyraźna kreska a beta tego samego dnia ujemna. Najlepiej beta z krwi i spokój święty. Co chwile mam te fabryczne kreski [emoji33]

Używałam tych testów kilkanaście razy, jak ciąży nie było to biel, nawet kreski testowej nie było. Jak ciąża była, którą niestety poroniłam to kreska pojawiła się zaraz..

Każda kobieta to inny przypadek, zgadzam się że są feralne partie testów. Nie wiem co uważać na ten temat ponieważ powtarzam zawsze wychodziły mi białe, a tu 3 testy z kreską. Może i fabryczna może i nie, tak naprawdę jutro się okaże z rana 🤞i dopiero w przyszłym tygodniu Beta, nawet jeżeli wyjdzie ten poranny Test negatywny wolę być pewna. Jutro napewno dam wam znać

reklama
Do góry