reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kreska

No ale monitorowałas owulacje? Jak długo trwa Twoja faza lutealna? Spóźniony okres oznacza, że albo owulacja wystąpiła później niż zwykła albo nie było jej wcale. Obie wersje są tak samo prawdopodobne. Po dwóch latach starań pewnie sporo wiesz już o swoim cyklu
No nie robiłam monitoringu owulacji niestety, więc nie wiem czy takowa nawet była 🤷‍♀️, jedyne co w tym momencie zrobić to pójść na betę.

reklama
Tzn ze ta kreską oznacza fabryczna?

Załączniki

• e9be2a74-f610-4890-baf2-c1cf3d2f602b.jpg
    e9be2a74-f610-4890-baf2-c1cf3d2f602b.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 109
  • f8cf14bc-fbef-4879-b684-372ce6df2237.jpg
    f8cf14bc-fbef-4879-b684-372ce6df2237.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 109
  • 26c2ed9b-464c-4139-9b6f-fc4addd858c4.jpg
    26c2ed9b-464c-4139-9b6f-fc4addd858c4.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 109
Ja polecam zrobić beta HCG. Bo ciężko jest określić czy to ciąża czy nie.. Mi test ciemnialy z każdym dniem

Zacznijmy od tego, że te testy są już zleżałe. Test jest ważny jakieś 4 może 5 minut po zrobieniu. Później nie. To że po czasie pojawi się tam kreska to wynik reakcji chemicznej. To nie jest tak, że jak jest ciąża to ta kreska się magicznie dorysowuje. Ona jest tam cały czas

Zdjęcia które zrobiłam wcześniej też mają jakiś dziwny cień dlatego pytam czy jeżeli wyszła ta kreska o wyznaczonym czasie czy mogła wyjść fabryczna kreska. W następnym tygodniu udam się na Bete dla mnie ze wszystkie testy mają dziwna kreskę jest bardzo dużym zbiegiem okoliczności,feralna partia która brałam nie wiem 🤷‍♀️, uważam po prostu że coś jest jakiś duch nie wiem jak to nazwać nawet. Jedynie co mogę napisać to że postępowałam zgodnie z ulotka, a mimo tego wyszło co wyszło 🤷‍♀️

Tak No takie dziady lubią być fabryczne. Czasami dziewczyny piszą, Że z tego była ciąża ale wg mnie to po prostu zbieg okoliczności i właściwa ciąża ukazywała się następnego dnia
czytalam dużo takich historii, to jest jak los 1 na 1000. Nie polecam kupować testów facelle i Check and go 😖 unikać teraz tego na pewno będę jak ognia

reklama
Testuje od 3 lat. Wytestowalam większość dostępnych na rynku marek. Niestety, ale takie cienie nie świadczą o ciąży. To znaczy mogą świadczyć jeśli ciemnieją z dnia na dzień. Gdyby najbledsza kreska w poniedziałek była ciążowa to we wtorek byłaby dalej bledziutka, ale już nie pozostawiałaby wątpliwości.

Do góry