Jest jeszcze druga, to znaczy przebicie, ale jest przesunięta. Test jest po prostu negatywny/ wadliwy. Powtórzę.Ale o jakiej kresce mówisz? Kreska jest tylko jedna i jest w prawidłowym miejscutest jest negatywny.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest jeszcze druga, to znaczy przebicie, ale jest przesunięta. Test jest po prostu negatywny/ wadliwy. Powtórzę.Ale o jakiej kresce mówisz? Kreska jest tylko jedna i jest w prawidłowym miejscutest jest negatywny.
Chodzi o tą kreskę, przebarwienie, cokolwiek, co zaznaczyłam na zielono. Ale jutro powtórzę. Jeśli wyjdzie podobnie, zaczekam kilka dni i pójdę na betę.Przepraszam, ale nie rozumiem i nie widzę. Jak kreska jest w innym miejscu. Jest w kontrolnym. Znaczy test dobrze zrobiony ciąży nie wykrył. Czegoś nie widzę?
Ale ja nadal uważam, że tam nic nie ma. Radzę udać się do okulisty.Zobacz załącznik 1618310
Chodzi o tą kreskę, przebarwienie, cokolwiek, co zaznaczyłam na zielono. Ale jutro powtórzę. Jeśli wyjdzie podobnie, zaczekam kilka dni i pójdę na betę.
Forum są od tego, aby rozwiać wątpliwości lub zadać pytania. Nie widzisz żadnej kreski? W porządku. Ale nie musisz być uszczypliwa z okulistą. To nie jest w porządku zachowanie.Ale ja nadal uważam, że tam nic nie ma. Radzę udać się do okulisty.
No to ja rozwiewam Twoje wątpliwości i daję dobrą radę. To jest jak najbardziej w porządku.Forum są od tego, aby rozwiać wątpliwości lub zadać pytania. Nie widzisz żadnej kreski? W porządku. Ale nie musisz być uszczypliwa z okulistą. To nie jest w porządku zachowanie.
Tak, to jest jak najbardziej w porządku, rozwiewanie wątpliwości, ale dawanie uszczypliwych rad nie, ponieważ jesteśmy tutaj po to, żeby się wspierać. Życzę Ci jak najlepiej! Miłego wieczorku.No to ja rozwiewam Twoje wątpliwości i daję dobrą radę. To jest jak najbardziej w porządku.
Dziękuję pięknie.Ja widzę kreskę o której piszeszpowtórz test jutro
powodzenia
![]()
Ja widzę, nie masz problemów ze wzrokiemForum są od tego, aby rozwiać wątpliwości lub zadać pytania. Nie widzisz żadnej kreski? W porządku. Ale nie musisz być uszczypliwa z okulistą. To nie jest w porządku zachowanie.