reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kreska w innym miejscu - test ciążowy

Cyfrowy, jak najbardziej. Te niebieskie mi pokazywały zawsze drugą delikatną kreskę bez ciąży.
Serio? To nie ma sensu pokazywać zdjęcia. Chociaż kreska pojawiła się do wskazanego czasu. Postaram się znaleźć inny test. Zależy mi jednak na jak najbardziej czułym. Będę szukać. ☺️.

Ostatnia edycja:
reklama
Ale okej, pokażę zdjęcie, było zapytanie o to. Przybliżone, odczytane do wskazanego czasu.

IMG_20240311_202212.jpg

Nie zliczę cieni na pinkach 🙈 chyba każdy test ma swoje wady 🙂 są super jak beta jest konkretna
No nie wiem. Mi pink ale strumieniowy nigdy nie pokazał drugiej kreski jak nie było ciąży, nawet cienia nie było. A jak już była ciąża to tak wcześnie tylko pink strumieniowy mi pokazał kreskę, parę dni przed spodziewaną @

reklama
Do góry