Jest jeszcze druga, to znaczy przebicie, ale jest przesunięta. Test jest po prostu negatywny/ wadliwy. Powtórzę. .Ale o jakiej kresce mówisz? Kreska jest tylko jedna i jest w prawidłowym miejscu test jest negatywny.
reklama
Chodzi o tą kreskę, przebarwienie, cokolwiek, co zaznaczyłam na zielono. Ale jutro powtórzę. Jeśli wyjdzie podobnie, zaczekam kilka dni i pójdę na betę.Przepraszam, ale nie rozumiem i nie widzę. Jak kreska jest w innym miejscu. Jest w kontrolnym. Znaczy test dobrze zrobiony ciąży nie wykrył. Czegoś nie widzę?
jasani
Fanka BB :)
Ale ja nadal uważam, że tam nic nie ma. Radzę udać się do okulisty.Zobacz załącznik 1618310
Chodzi o tą kreskę, przebarwienie, cokolwiek, co zaznaczyłam na zielono. Ale jutro powtórzę. Jeśli wyjdzie podobnie, zaczekam kilka dni i pójdę na betę.
Forum są od tego, aby rozwiać wątpliwości lub zadać pytania. Nie widzisz żadnej kreski? W porządku. Ale nie musisz być uszczypliwa z okulistą. To nie jest w porządku zachowanie.Ale ja nadal uważam, że tam nic nie ma. Radzę udać się do okulisty.
jasani
No to ja rozwiewam Twoje wątpliwości i daję dobrą radę. To jest jak najbardziej w porządku.Forum są od tego, aby rozwiać wątpliwości lub zadać pytania. Nie widzisz żadnej kreski? W porządku. Ale nie musisz być uszczypliwa z okulistą. To nie jest w porządku zachowanie.
Tak, to jest jak najbardziej w porządku, rozwiewanie wątpliwości, ale dawanie uszczypliwych rad nie, ponieważ jesteśmy tutaj po to, żeby się wspierać. Życzę Ci jak najlepiej! Miłego wieczorku. .No to ja rozwiewam Twoje wątpliwości i daję dobrą radę. To jest jak najbardziej w porządku.
Dziękuję pięknie. . Powtórzę!Ja widzę kreskę o której piszesz powtórz test jutro powodzenia
bleucoco
Ja widzę, nie masz problemów ze wzrokiem Pewnie kwestia wyświetlacza w telefonie. Wydaje mi się, że to jest szary cień cienia i niestety jakiś wadliwy test, zwłaszcza że ten cień cienia jest za bardzo w prawo tak jak piszesz. Powtórz ranoForum są od tego, aby rozwiać wątpliwości lub zadać pytania. Nie widzisz żadnej kreski? W porządku. Ale nie musisz być uszczypliwa z okulistą. To nie jest w porządku zachowanie.
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
U okulisty byłam w zeszłym tygodniu, a kreski nie widzę, nawet cienia cienia, więc z moim wzrokiem wszystko OK, a test jest negatywny