reklama
Zobacz załącznik 1477074cześć, miałam duże prawdopodobieństwo zajścia w ciąże. Od owulacji minęło dopiero 12 dni wiec wiem ze to bardzo wcześnie. Okres powinnam mieć za około 4 dni. I tak się tez czuje jak przed okresem zrobiłam pierwszy test po 8 dniach od owulacji i był negatywny. Kolejny zrobiłam dziś i tez wyglada na negatywny. Ale odrazu pojawił się cień cienia cienia… nie wiem czy na zdjęciu widać być może nie. Na żywo widać tylko pod światło… nie na pierwszy rzut oka. Wiem ze najprościej iść na betę i poczekać z kolejnym testem. Ale może ktoś z was tez miał taka sytuacje ? Może to jest kreska fabryczna a ja mam już dziwne urojenia i tylko ja ją widzę , jak myślicie ?
Załączniki
Grabarzenka
Fanka BB :)
Coś tam widać. Poszła bym na betę. Moje obydwie córki były takimi cieniami
Madzia86G
Ja znowu obstawiam fabryczną.
Na dwoje babka wróżyła
Na dwoje babka wróżyła
Sandi19
Zaciekawiona BB
A może ten jeden test który był pozytywny jesst o większej czułości ? A drugi o mniejszej wiec nie wyszedłMoje wyglądają tak te dwie mocniejsze to pierwszy test drugi wyszedł w pół pozytywny w pół negatywny i na zdjęciu ostatnim jest 3 test z dzisiaj i sama już nie wiem czy jestem w ciąży czy też nie
Zobacz załącznik 1477092
Ja tez widzę słabiutka kreskę, wiec może się udało. Beta rozwieje wszelkie wątpliwości. Koszt koło 30-40 zł i wynik za kilka godzin. Przynajmniej u mnie w laboratorium. Nie trzeba być na czczo wiec o każdej porze można zrobić. Pozdrawiam
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Sikorka91
Ja tam coś widzę - u mnie taki cień był w terminie miesiączki, a teraz jestem w 18tc. U Ciebie jeszcze przed terminem, więc nic dziwnego, że wychodzi słabo. Na pewno warto teraz uważać z lekami/alkoholem i albo zrobić kolejny test jutro, albo od razu na betę.Zobacz załącznik 1477074cześć, miałam duże prawdopodobieństwo zajścia w ciąże. Od owulacji minęło dopiero 12 dni wiec wiem ze to bardzo wcześnie. Okres powinnam mieć za około 4 dni. I tak się tez czuje jak przed okresem zrobiłam pierwszy test po 8 dniach od owulacji i był negatywny. Kolejny zrobiłam dziś i tez wyglada na negatywny. Ale odrazu pojawił się cień cienia cienia… nie wiem czy na zdjęciu widać być może nie. Na żywo widać tylko pod światło… nie na pierwszy rzut oka. Wiem ze najprościej iść na betę i poczekać z kolejnym testem. Ale może ktoś z was tez miał taka sytuacje ? Może to jest kreska fabryczna a ja mam już dziwne urojenia i tylko ja ją widzę , jak myślicie ?
reklama