To dzisiaj masz ostatni dzień cyklu?Ale ostatnio cykle raczej ok. 30 dni, a czemu pytasz @Lenkka28 ?
Też jestem 10dpo ale u mnie test negatywny.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dzisiaj masz ostatni dzień cyklu?Ale ostatnio cykle raczej ok. 30 dni, a czemu pytasz @Lenkka28 ?
Nie trać jeszcze nadziej! Możesz mieć rozwodniony mocz, to bardzo wczesny etap, zrób za 2-3 dni i daj znać lub betę z krwi to rozwieje wszelkie wątpliwościTo dzisiaj masz ostatni dzień cyklu?
Też jestem 10dpo ale u mnie test negatywny.
Do miesiączki mam jeszcze 5 dni to jakaś nadzieja jestNie trać jeszcze nadziej! Możesz mieć rozwodniony mocz, to bardzo wczesny etap, zrób za 2-3 dni i daj znać lub betę z krwi to rozwieje wszelkie wątpliwości
Ja przeczytałam tu na forum, że jakiejś dziewczynie po 7 dniach wyszło, a u mnie jak 6-9 nic to już myślałam, że sprawa przesądzona, dziś zrobiłam test bez nastawiania się i aż nie mogłam uwierzyć, od razu pojechałam do labolatorium
Nie wiem właśnie chyba wolałabym zobaczyć chociaż cień.. No zobaczę jak to będzie z moją cierpliwością@Lenkka28 może w poniedziałek pójdź na badanie krwi beta?
Proponuję 8-9 tydzień jeśli nic się nie będzie działo Gdyby się coś niepokoiło to 6-7 tydzień powinien być ładny zarodek. Z mojego doświadczenia warto chwilę zaczekać i zobaczyć serduchoDziewczyny przyszedł mój wynik bety, pozytywne testy się nie myliły jak na 10 dni po owulacji patrząc na parametry Diagnostyki wynik chyba wygląda dobrze? Kiedy powinnam udać się do ginekologa?