reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KRAKÓW ZAKUPOWO - zakupy dla mamy, wyprawka maluszka, itp

Plastelinka, a ja wlaśnie w 4kids kupiłam najtańszy fotelik (z wybranego modelu), ale wczesniejsze dwa kupowałam na allegro i w sklepie internetowym. Oglądnij i wybierz sobie konkretny model w sklepie np w entliczku i potem poszukaj w internecie.

reklama
Witam
Sama jestem w ciazy i od niedawna zalozylam dzialalnosc gospodarcza zwiazana ze sprzedaza artykulow dzieciecych i niemowlecych. Mam wiec mozliwosc zakupu towaru po cenach hurtowych, poczawszy od butelek po wozki. Jesli ktoras z Was bylaby zainteresowana tansza wyprawka badz tez konkretna rzecza, prosze o kontakt na maila klaudia_d_zbik@wp.pl.

plastelinka5 ja w 4kidsie sporo kupowałam. U nich warto upomnieć się o dodatkowe rabaty, np przy zakupie wózka za płatność gotówką miałam dodatkowo 10%rabatu, a do tego wózek i tak już był w jakiejś tam promocji.
Ale i tak pewnie na allegro najtaniej, choć też nie zawsze.
Ja polecam 4kids bo tak jak piszę można się dogadać z ceną a i super fachowy personel, zawsze mi wszystko wyjaśnili jak miałam jakieś wątpliwości. No i w razie w serwis na miejscu a wiadomo jak to różnie bywa przy sprzedaży przez internet.

wózek, kołyskę i łóżeczko miałam już. Ubranka pół na pół nowe i używane. Nowe kupowałam w mothercare i hm, głównie monokolorystyczne, bo takie lubię i łatwiej prać :)

jesli chodzi o pościel, podgrzewacz do butelek, prześcieradła i takie tam to allegro

w entliczku kupiliśmy smoczki i butelki (bo lepiej obejrzeć co się kupuje)

natomiast polecam ekids.com.pl bo to ta sama firma co entliczek, ten sam adres tylko na piętrze, a np. na leżaczku-bujaczku oszczędziłam ponad 80 zł :)

Dziewczyny jestesmy na zakupie fotelika dla córeczki. Waży ok 10 kilo więc fotelik 9-18. Gdzie znajde jakis fajny sklep ? Zeby byl duzy wybor a nieduze marze. Patrzyłam na sklep na zakopianskiej 4kids bodajze i dramat z cenami :/

Moja kuzynka w fkidsie zawsze kupuje, ale jak patrzyłam na strone to raczej dosc drogo. Z tego co wiem to w krk jest bajka na teligi, wybor dosc spory, ale sklep jest w piwnicy, wiec ciezko cos obejrzec w swietle dziennym. Ja do czestochowy jezdze do pierwszego usmiechy, bo jak wracam do domu to przy okazji. Mega duży salon, ładnie zrobiony, duzy wybór, a ceny jak na sklep stacjonarny bardzo przyzwoite! Stronke tez maja, jutro sama jade wozek ogladac i fotelik tez, wiec dam znac jak z wyborem fotelików w tej wadze ;-)

hej mam takie zapytanie bo dużo się mówi o tej hurtowni na ul.centralnej a czy zna ktoś dokładny adres i czy wiecie jakie są tam rzeczy chińskie czy nasze polskie?

tanio sprzedam ciuszki dla niemowlaka i dziecka do roczku,
do tego garniturek do chrztu,
do tego bujaczek dla dziecka i fotelik do 18 kg obie rzeczy granatowe,
hustawka rozowa do 20 kg

reklama
Witam wszystkie mamy a ja całą wyprawkę kupiłam w internecie, w sumie tylko wózek kupiliśmy w sklepie gdzie słono przepłaciliśmy. Jest masa sprzedawców gdzie można tanio kupić np akcesoria wszystkie i to bardzo tanio. Z ciuszkami jest ciężki wybór bo jest tego tyle.............. ale mam sprawdzonego sprzedawcę gdzie do dziś ubieram małego człowieka, może komuś przydadzą się gatunkowe angielskie ubranka to polecam THIS WAY - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Do góry