reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KRAKÓW ZAKUPOWO - zakupy dla mamy, wyprawka maluszka, itp

Cenowo bardzo tanio jest w Myszka-sklep, na Miodowej 9. są też na allegro, jak komuś nie chce się jechać. Ceny w sklepie takie same jak w internecie.

reklama
Dziewczyny
Likwiduja sklep kolorino na wodnej i sa duze przeceny na wszystko. Warto jechactam. Sklep bedzie czynny tylko do 24.12.

uuuu nie dali rady????

a ktoś może wie, gdzie można kupić Misiowy Ogródek nestle??? już oblazłam chyba pół Krakowa i nie moge znaleźć???

Zgadzam się z bridget. W entliczku pentliczku masz wszystko w jednym miejscu od pieluch po kosmetyki, ubranka zabawki wózki itp... po prostu wszystko. Jedyny minus sklepu to to że nie mają zbyt tanio.

hej mamusie zgadzam sie ze w entliczku jest wszystko, ale ceny maja wysokie. Jednak dla mam ktore maja zamiar kupowac wszystko nowe to sie oplaca :) bo jak ktos wspomnial jest 10 % upustu przy kwocie powyzej 2000 zl , a 5 % do 2000 zl. My tam kupowalismy wozek, ale tylko dlatego, ze byla promocja :) i wyszlo nad 500 zl taniej niz taki sam nowy na necie i nie placilismy za przesylke :). A jesli chodzi o wozki to polecam x-lander z obrotowymi i pompowanymi kołami :) super:)

Ja polecam Myszka sklep na ul.Miodowej i w sąsiedztwie na ul starowiślnej 28 sklep 4 bobas. Oba sklepy bardzo tanie. Są też na allegro_Ostatnio kupowaam tam wyprawke i naprawde jest miła obsługa i ceny są naprawde ok. W smyku czy entliczku jest wygodnie bo jest duży wybór i wszystko w jednym miejscu jednak ja chciałam zaoszczędzić i wybrałam mniejsze sklepy.

Co do sklepu Myszka to ja mam zupelnie inne zdanie. Kupowałam tam raz i nigdy więcej! Zakupy zrobiłam przez internet, mailowo powiadomilam sprzedawcę kiedy chcę się zgłosić osobiście. Dostałam odpowiedź, że nie ma problemu. Przyjechałam w wyznaczonym terminie, pani sprzedawczyni powiedziała, że ona nic o moim zamówieniu nie wie, dzwoniła przy mnie do szefowej i słyszałam jak tamta mówi, że jest gdzieś tam na końcu miasta, nie pamięta o moim zamówieniu i ma inne sprawy na głowie. Czyli zostałam totalnie olana! Ale jak już byłam w sklepie, no to wybrałam kilka podstawowych rzeczy dla dziecka, typu pieluszki, ręczniczek, mydło, nie pamiętałam wszystkiego co zamawiałam, bo sporo tego było... Jak rozmawiałam później z koleżanką to też miała tam podobną akcję i też się do sklepu zraziła..

reklama
witam się:)

mój sposób na zakupy ciuchowe to są jednak okazje na allegro, często za małe pieniążki upoluję używane ciuszki nexta w super stanie, ze sklepów w realu ;) lubię entliczka na kurdwanowie, jak dla mnie jest najlepszy z tej sieci w Krakowie, niestety nienajtańszy...
dlatego sprzęt taki jak wózek, pchacz - kupowałam na allegro, różnice na jednej rzeczy potrafiły być od 30 do 100 zł między netem a entliczkiem :szok:

bardzo lubię też smyka w galerii Kazimierz, mają wsiooo dla dzieci i niestety jak się tam zapuszczę to wychodzę z siatą a siedzę i oglądam z godzinę... ceny ok, czasem fajne promocje, ubranka dobre jakościowo
w gal Kazimierz jest też mothercare, ale ceny dramat, wogóle ile razy tam byłam to byłam sama :-D ludzie tylko oglądają... no ale jak bluzeczka z krótkim rękawkiem na bąbla kosztuje 65 zł a pidżamka 90 zł to o czym my mówimy...
mają fajne wzory, no ale ceny nie na polskie warunki
lubię też h&m w gal.krakowskiej, duży wybór i można wybrać coś cenowo przystępnego
a poza tym to fajne są rzeczy w 5-10-15 na kapelance i w solvayu, oraz tesco ma spoko ubranka (cherokee i F&F)
tak więc mój pomysł na ubranka, to trochę używanego, trochę nowego :tak:

Do góry