reklama
My kuujemy buciki w Semmie na Botewa. Tam tez robiłam wyprawkę, ale to było 2 lata temu, teraz tylko sporadycznie tam jeżdże, bo to już nie miejsce dla starszaków
Ogóleni to polecam, z tego co pamiętam to ceny super, obsługa też tylko ruch tam straszny i trzeba się uzbroić w cierpliwość do kasy. My zrobiliśmy kompletne zakupy wyprawkowe, łacznie z mebelkami i wózkiem. Szkoda że nie mają sklepu internetowego, bo na stronie semma.pl tez nie dowiesz się za wiele poza producentami, z którymi współpracują.
Ogóleni to polecam, z tego co pamiętam to ceny super, obsługa też tylko ruch tam straszny i trzeba się uzbroić w cierpliwość do kasy. My zrobiliśmy kompletne zakupy wyprawkowe, łacznie z mebelkami i wózkiem. Szkoda że nie mają sklepu internetowego, bo na stronie semma.pl tez nie dowiesz się za wiele poza producentami, z którymi współpracują.
Dziewczyny, ja polecam paputki i ubranka z Koali. To jest szkoła rodzenia (ale mają też gimnastykę dla mam z dziećmi i inne warsztaty dla rodziców i maluchów). Sprzedają też naprawdę śliczne ubranka robione ręcznie na drutach. W fajnych kolorach - naturalnych, a nie odblaskowe róże. No a że z naturalnej wełny, do stopy, ręce, plecki nie marzną. Można albo do nich wstąpić (ul. Zwierzyniecka) albo zamówić przez internet. to jest ich adres: koala.krakow.pl/strony,strona,welniane_ubranka
Witam mam do sprzedania troszke ciuszkow po mojej coreczce troche używanych i kilka nowych.Na terenie Krakowa(Nowa-Huta),Niepołomice mozliwy odbior osobisty oto linki:
Ubranko do chrztu zimowe rozm. 62 Polecam !! (3813785107) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Kombinezon zimowy-jesienny rozm.62 Polceam (3813446693) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Kombinezon zimowy-jesienny rozm.62 George (3813411366) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Zimowy śpiworek Cool Club rozm.62 j.nowy Polecam!! (3813403734) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Zimowy kombinezon rozm.62 nowy Polecam!!! (3813375177) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Kombinezon "baranek" rozm.62 z 5-10-15 (3813259083) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
zapraszam
Ubranko do chrztu zimowe rozm. 62 Polecam !! (3813785107) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Kombinezon zimowy-jesienny rozm.62 Polceam (3813446693) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Kombinezon zimowy-jesienny rozm.62 George (3813411366) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Zimowy śpiworek Cool Club rozm.62 j.nowy Polecam!! (3813403734) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Zimowy kombinezon rozm.62 nowy Polecam!!! (3813375177) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Kombinezon "baranek" rozm.62 z 5-10-15 (3813259083) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
zapraszam
Podwójne wózki (raczej z tych droższych) są w centrum dziecięcym na wadowickiej, naprzeciwko przystanku, koło Komfortu. Są też w sklepie za Opolską (kurcze, nie pamiętam dokłądnie adresu, ale w sieci na pewno się da znaleźć), w tym graco, którego ja używałam (ale mieli też kilka innych modeli). No i na zakopiańskiej w kids4you też często mają podwójne wózki. Najlepiej wcześniej przedzwonić i się zapytać. w sumie mi 3 lata temu udało się "wymacać" w krk jakieś 10 modeli podwójnych wózków, także tak źle nie było :-)
ja kupiłam graco quattro tour duo (ten z "rogami") i jeździłam głównie po nierównych alejkach w parku Solway :-)
absolutnie mie moge na nic narzekać. skrętny, wygodny w prowadzeniu, pakowny pojemnik na dole z super dostępem (zresztą ten z przodu też wykorzystywałam ;-) ), woziłam dzieciaki razem do 3,5 i 2,5 roku (póżniej już był za ciężkie ;-)) i nic się z wózkiem nie działo. Szczerze polecam. jak sobie przypomnę, ile chciałam wydać na peg perego duette lub abc design zoom, to się teraz pukam w czoło
absolutnie mie moge na nic narzekać. skrętny, wygodny w prowadzeniu, pakowny pojemnik na dole z super dostępem (zresztą ten z przodu też wykorzystywałam ;-) ), woziłam dzieciaki razem do 3,5 i 2,5 roku (póżniej już był za ciężkie ;-)) i nic się z wózkiem nie działo. Szczerze polecam. jak sobie przypomnę, ile chciałam wydać na peg perego duette lub abc design zoom, to się teraz pukam w czoło
Takie wózki były chyba ostatnio też w Smyku w Bonarce, ale w Entliczku na Wadowickiej jest najwięcej.
reklama
Ja oglądałam i kupowałam Baby Jogger City Select w Czarodzieju w Hucie, koło Arki.
Tylko używaliśmy jako wózek "rok po roku".
Teraz jeździ jako pojedynczy, ale na dniach się nam kolejny Maluch rodzi i znów będzie opcja gondola+spacerówka.
Wózek bardzo polecam Wszędzie się mieści - nie jak te montowane obok siebie. No i można go złożyć jako pojedynczy głęboki lub poj. spacerowy, co nam bardzo pasowało
Tylko używaliśmy jako wózek "rok po roku".
Teraz jeździ jako pojedynczy, ale na dniach się nam kolejny Maluch rodzi i znów będzie opcja gondola+spacerówka.
Wózek bardzo polecam Wszędzie się mieści - nie jak te montowane obok siebie. No i można go złożyć jako pojedynczy głęboki lub poj. spacerowy, co nam bardzo pasowało
Podziel się: