reklama
LauLau
Fanka BB :)
Verita, w Krk jest trochę kiepski wybór bliźniaczych :-( rzeczywiście w Entliczku chyba największy, bo w innych sklepach zazwyczaj w ogóle nie ma, albo jakiś 1 model ...
nie wolisz kupić w UK ??? nie dość, że wybór większy, to ceny korzystniejsze
ja swój 'rok po roku' sprowadzałam
nie wolisz kupić w UK ??? nie dość, że wybór większy, to ceny korzystniejsze

moniczek...
Początkująca w BB
Verita jeszcze możesz sobie sprawdzić w Smyku koło Factory oraz w Bonarce, tam mają spory wybór wózków i bliźniacze chyba też widziałam
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Mam do sprzedania sporo rzeczy po zlikwidowanym sklepie dzieciecym np
Medela woreczki do przechowywania pokarmu okazja! (3465805921) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
i inne jakby Was coś konkretnego interesowało to piszcie. Nie wszystko jest wystawione na allegro
Medela woreczki do przechowywania pokarmu okazja! (3465805921) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
i inne jakby Was coś konkretnego interesowało to piszcie. Nie wszystko jest wystawione na allegro
Dziewczyny czy gdzieś w krk kupię Paputki 2-3L 24 25 PAPUTKI pantofle kapcie skóra naturalna (3645305297) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ? I macie jakieś fajne sprawdzone sklepy obuwnicze, gdzie dobiorą mi dobrze pierwsze buciki dla córki?
Paja ja młodemu kupiłam ostatnio pierwsze pantofelki Befado w sklepie na Długiej. Sklep stary że hoho...chyba w miarę potrafią doradzić. Wziełam z Befado, bo wydawały się najlepiej wykonane i fajnie wyrprofilowane. Na szlaku jest też sklep z butkami dla dzieci chyba włoskimi, ale ceny dosyć wysokie. Takich paputków nigdzie nie spotkałam szczerze mówiąc poza allegro...
reklama
Podziel się: