reklama
Lukrecja_85
Fanka BB :)
a ja kupiłam spodnie ciążowe ze ściągaczem na brzuch w hm za 79 zł i łaziłam w nich cały czas potem 1 spódnicę... natomiast mega wypasione gacie, ktore kupiłam w 9months i w porywie szaleństwa dałam za nie 159 zł mam do dzisiaj nawet teraz w nich siedzę bo mają ściagacz krótki, są rurkowate, superowe uwielbiam je, a po cc w zimie to były idealne 14miesięcy minęło, dzinsy użytkuję non stop i cieszę się, że je kupiłam
bo mają ściagacz krótki, są rurkowate, superowe
Przypuszczam, że są z 9 fashion też takie mam i użytkuje je namiętnie
Dziewczyny, piszecie, że kupujecie spodnie ciążowe w ciucholandach.
Ponieważ nie jestem szczególnie częstym bywalcem takich miejsc mam pytanie czy tak po prostu w każdym ciucholandzie łatwo znaleźć takie cieżarówkowe ciuchy czy macie może jakieś konkretne miejsca gdzie "polujecie"??
Macie racje, że szkoda kupować drogie spodnie na kilka m-cy, a mi po pierwszej ciąży tylko jedne spodnie zostały, bo jakoś ten brzuch urósł dużo później i nie miałam potrzeby kupować, a w leginsach moje opuchnięte nogi wyglądają niespecjalnie.
Ponieważ nie jestem szczególnie częstym bywalcem takich miejsc mam pytanie czy tak po prostu w każdym ciucholandzie łatwo znaleźć takie cieżarówkowe ciuchy czy macie może jakieś konkretne miejsca gdzie "polujecie"??
Macie racje, że szkoda kupować drogie spodnie na kilka m-cy, a mi po pierwszej ciąży tylko jedne spodnie zostały, bo jakoś ten brzuch urósł dużo później i nie miałam potrzeby kupować, a w leginsach moje opuchnięte nogi wyglądają niespecjalnie.
W
wesolutka85
Gość
możecie polecić jakieś ciucholandy w nowej hucie? chętnie się wybiorę, bo chyba nie wypada jechać na wszystkich świętych w dresie ;-)) tymbardziej, że Ola zaczyna się rozpychać i w końcu zaczynam mieć brzuszek ciążowy!!!
Troche po czasie, ale ponoć niezly ciucholand jest niedaleko Bora Komorowskiego, za skrzyżowaniem ze Stellą-Sawickiego. Tam kiedyś był Burger King - to po drugiej stronie w ciągu handlowym.
A jakby kogoś interesowały nowsze rzeczy (ale nie ubranka, tylko np torby do wózka, naczynia dla dzieci, śliniaki itp.) to dostałam maila, że sklep Bibabu który kiedyś był w M-1 (mieli takie małe stoisko przed H&M) przeniósł się teraz na ul. Fieldorfa Nila 17, gdzieś koło Piekarni Buczek. Pamiętam, że mieli dużo produktów Skip Hop'a, a oni mają super wzornictwo!
A jakby kogoś interesowały nowsze rzeczy (ale nie ubranka, tylko np torby do wózka, naczynia dla dzieci, śliniaki itp.) to dostałam maila, że sklep Bibabu który kiedyś był w M-1 (mieli takie małe stoisko przed H&M) przeniósł się teraz na ul. Fieldorfa Nila 17, gdzieś koło Piekarni Buczek. Pamiętam, że mieli dużo produktów Skip Hop'a, a oni mają super wzornictwo!
agushka
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny
Nazywam się Agushka i jestem babyboomową mamą rocznej Basi
Chciałabym Was zaprosić do zapoznania się z moim rękodziełem - tworzę kolorową niemowlęcą pościel, śpiworki dla dzieci i inne praktyczne akcesoria. Ponieważ wszystkie przedmioty są wykonywane ręcznie istnieje możliwość uszycia rzeczy pod specjalne zamówienie (rozmiar, kolor itp.)
Może Was coś zaciekawi? Zapraszam na
https://www.facebook.com/pages/kumka...5408174?ref=hl
Jeśli byłybyście zainteresowane zakupem - proszę podajcie hasło 'baby boom' a otrzymacie 10% zniżkę
Zapraszam!
Zobacz załącznik 563421Zobacz załącznik 563422Zobacz załącznik 563423Zobacz załącznik 563424Zobacz załącznik 563425Zobacz załącznik 563426Zobacz załącznik 563427Zobacz załącznik 563428Zobacz załącznik 563429Zobacz załącznik 563430
Nazywam się Agushka i jestem babyboomową mamą rocznej Basi
Chciałabym Was zaprosić do zapoznania się z moim rękodziełem - tworzę kolorową niemowlęcą pościel, śpiworki dla dzieci i inne praktyczne akcesoria. Ponieważ wszystkie przedmioty są wykonywane ręcznie istnieje możliwość uszycia rzeczy pod specjalne zamówienie (rozmiar, kolor itp.)
Może Was coś zaciekawi? Zapraszam na
https://www.facebook.com/pages/kumka...5408174?ref=hl
Jeśli byłybyście zainteresowane zakupem - proszę podajcie hasło 'baby boom' a otrzymacie 10% zniżkę
Zapraszam!
Zobacz załącznik 563421Zobacz załącznik 563422Zobacz załącznik 563423Zobacz załącznik 563424Zobacz załącznik 563425Zobacz załącznik 563426Zobacz załącznik 563427Zobacz załącznik 563428Zobacz załącznik 563429Zobacz załącznik 563430
reklama
zapraszam mamusie z Krakowa
Body C&A rozmiar 92 i 104 Kraków • Tablica.pl
Srebrne Pumy rozmiar 38 Kraków • Tablica.pl
Płaszczyk wiosenny DORA rozmiar 86 Kraków • Tablica.pl
Rampersy 74-80 H&M NOWE 3 sztuki Kraków • Tablica.pl
Mega Paka na lato 3-9 miesiecy dla dziewczynki Kraków • Tablica.pl
MEGA PAKA dla córeczki 0-9 miesiecy 63 sztk. NEXT EARLY DAYS nowe tez! Kraków • Tablica.pl
Body C&A rozmiar 92 i 104 Kraków • Tablica.pl
Srebrne Pumy rozmiar 38 Kraków • Tablica.pl
Płaszczyk wiosenny DORA rozmiar 86 Kraków • Tablica.pl
Rampersy 74-80 H&M NOWE 3 sztuki Kraków • Tablica.pl
Mega Paka na lato 3-9 miesiecy dla dziewczynki Kraków • Tablica.pl
MEGA PAKA dla córeczki 0-9 miesiecy 63 sztk. NEXT EARLY DAYS nowe tez! Kraków • Tablica.pl
Podziel się: