Tutaj jest strona tej hurtowni ze Św. Kingi i Centralnej: http://www.free-trade.cracow.pl/ . Polecam zrobić tak jak piszą dziewczyny: sprawdzić wózek osobiście, a potem zamówić przez Internet. Albo - jeśli producent jest polski - zamówić bezpośrednio u producenta. Ja tak właśnie zrobię. Wychodzi naprawdę sporo taniej (widzę to po cenach wózka, który ja wybrałam).
Pierwszy wózek, który chciałam kupić, był wszędzie w Internecie, ale ja chciałam sobie podotykać :-). Od producenta dostałam informację, gdzie w Krakowie mogę go zobaczyć. Ostatecznie tam nie pojechałam, bo zdecydowałam się na inny wózek, ale może i tam warto zajrzeć: Komis Oliwia, Plac Bieńczycki 11c (choć widziałam też w sieci 8b). Pewnie mają i nowe i używane wózki.
Pierwszy wózek, który chciałam kupić, był wszędzie w Internecie, ale ja chciałam sobie podotykać :-). Od producenta dostałam informację, gdzie w Krakowie mogę go zobaczyć. Ostatecznie tam nie pojechałam, bo zdecydowałam się na inny wózek, ale może i tam warto zajrzeć: Komis Oliwia, Plac Bieńczycki 11c (choć widziałam też w sieci 8b). Pewnie mają i nowe i używane wózki.
Ostatnia edycja: