reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KRAKÓW MEDYCZNIE - dobry lekarz szpital, badania

Witam mamy z Krakowa
Jestem przyszła (maj 2011) mamusia z Nowej Huty. Wiem, ze w szpitalu już pytają do ktorej przychodni dziecko bedzie należalo a ja prawdę mowiąc nie wiem gdzie są dobrzy pediatrzy i gdzie wato się zapisać. Sama mam rodzinnego na kolorowym bo tam mam najbliżej ale nie jestem zadowolona. na szczęscie rzadko kozstam, ale z dzieckiem częstotliwośc wizyt bedzie znacznie większa więc chyba warto dobrze wbrać.
Proszę więc o pomoc i podpowiedz. Może jest tu jakaś już doswiadczona mama z okolic NH, ktora może polecić lekarza/przychodnię.

reklama
Wiem, że na Uroczym jest przychodnia i jest tam pediatra, ale nie mam pojęcia jak tam teraz jest. Lata temu dobra tam była pani dr.Leśniak

Witam,
może to nieco pomoże, wcześniej mieszkałam na Kurdwanowie i moja córka należała do przychodni przy ul. Białoruskiej, a lekarzem rodzinnym była dr. Kowalska. Bardzo polecam. Miałam też kontakt z pozostałymi dwiema paniami dr, które tam pracują, dr Zalewską i dr Warzechą. Złego słowa nie mogę o nich powiedzieć/napisać.
Pozdrawiam,
majówka 2009

Cześć mam pytanie czy mogłybyście polecić jakiegoś dobrego lekarza czy klinike gdzie można zrobic badania prenatalne? wprawdzie nie jestem w grupie ryzyka ale lekarka poleciła zeby dla spokoju własnego lepiej takie badania zrobić, niestety mieszkam w niewielkim mieście gdzie zajmuje sie tym tylko jeden lekarz o którym na dodatek krążą różne opinie. bardzo prosze o pomoc.

Przychodnia ginekologiczna NZOZ ARKA

Sprawdz sobie ich strone, ja sie wybieram do nich niedlugo na USG genetyczne, polecaja ich wszyscy, profesjonalnie wszystko robia.

strona internetowa: SPES

telefon: 12 427 20 20 lub 12 427 15 49

Jak w temacie.
Pilnie poszukuję namiary na BARDZO DOBREGO hepatologa na terenie Krakowa jak i całej małopolski i okolic (Tarnów, Wadowice, Sucha a nawet Bielsko i Tychy).
Najlepiej sprawdzonego i prywatnie.
Z góry dziękuję za odpowiedzi....

Witam,
może to nieco pomoże, wcześniej mieszkałam na Kurdwanowie i moja córka należała do przychodni przy ul. Białoruskiej, a lekarzem rodzinnym była dr. Kowalska. Bardzo polecam. Miałam też kontakt z pozostałymi dwiema paniami dr, które tam pracują, dr Zalewską i dr Warzechą. Złego słowa nie mogę o nich powiedzieć/napisać.
Pozdrawiam,
majówka 2009

No a ja nie polecam Pani Kowalskiej, uparta baba i patrzy tylko na dobro przychodni a nie dzieci. Jest kierownikiem i nie chce dawać skierowań do specjalisty. Mówię tu o sobie. Miałam powikłania po anginie, moja mama błagała ją o skierowanie do laryngologa, nie mogłam przełykać, miałam problemy z oddychaniem, i ściskoszczęk, odmawiała długo, aż zaczęłam się dusić w nocy i wylądowałam w szpitalu, kilka razy nacinali mi gardło żeby wyczyścić wszystko... to był koszmar a do tego okazało się że pomimo informacji w karcie i od mojej mamy leczyła mnie pochodnymi ampicyliny na którą byłam uczulona, dlatego leki nie działały a ja czułam się coraz gorzej

reklama
Witam
potrzebuję pilnie psychologa dziecięcego w Krakowie bądź okolicy. jeżeli ktoś może polecić będę bardzo wdzięczna :)

Do góry