to ja mam inne doświadczenia z dr Kowalską..bez problemu dostajemy skierowania jak trzeba i jak ja panikuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mozna wiedziec skad takie odradzanie Ujastka??hej hej, jeśli o mnie chodzi, to polecam ginekologa Jerzego Wolaka przy pętli Mały Płaszów, jeśli chodzi o szpital polecam Kopernika i totalnie odradzam Ujastek i Narutowicza, jeśli chodzi o pediatrę to ja na dawnym Zakrzówku byłam, bo moja mama była tam pielęgniarką, ale nie wiem jak jest teraz. Jeśli chodzi o szpitale dziecięce to bez wątpienia Prokocim, świetni lekarze, przemiła atmosfera i przede wszystkim naprawdę można na nich polegać, mojego narzeczonego tam operowali bo miał guza gdy był mały, ja parę lat temu miałam tam operację oka, moja kuzynka lezała w zeszłym roku na serduszko i wszystko było super, odpoczynek z dziećmi nad wodą w Krakowie również polecam to na co mam widok z balkonu, czyli Zalew Bagry, strzeżone kąpielisko, czysta woda, bezpieczny plac zabaw, gdyby ktoś chciał wpaść to zapraszam