reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KRAKÓW MEDYCZNIE - dobry lekarz szpital, badania

kora chodzi ci o USG bioderek czy już o konsultację ortopedyczną? Bo jeśli o USG to moge ci polecic panią Wandę Cyrul (Diagnoza na ul. Zaczarowane Koło), co do ortopedów, to nie znam.

reklama
kora chodzi ci o USG bioderek czy już o konsultację ortopedyczną? Bo jeśli o USG to moge ci polecic panią Wandę Cyrul (Diagnoza na ul. Zaczarowane Koło), co do ortopedów, to nie znam.

dzięki za chęci, ale chodzi mi o ortopedę, bioderka owszem sprawdzałam u dr. Cyrul na Wiślnej w Diagamedzie. Też wszystkim polecam.
Ale Zosia zaczyna samodzielnie dreptać, chciałabym sprawdzić czy wszystko OK, jeśli ktos miał do czynienia już z ortopedą dziecięcym to bardzo prosze o jakieś namiary.
ja moge polecić świetnego pediatrę, jak ktoś potrzebuje - dr Jodłowska... w razie potrzeby prosze na priv.

kora- mój syn ma wadę stóp, leczy go i operował dr Sułko, bardzo dobry specjalista i miły człowiek. Przyjmuje w prokocimiu i prywatnie też. POLECAM

A ja pytam o dobrego lekarza, który pracuje na Kopernika. Mam tam mieć CC, więc fajnie byłoby zapoznać jakiegoś lekarza, który by się mną zaopiekował.

Hej,
mam pytanie do was. Jak wygląda sprawa z lekarzem pierwszego kontaktu? Potrzebuje zwolnienia lekarskiego przynajmniej na tydzień. Nie wytrzymuje już w pracy a wizytę u gin mam na 7 grudnia:( :-(
Jutro albo w środę muszę mieć to zwolnienie bo padnę. Myślałam o uczelnianym bo jestem studentką AGH ale na wszelki wypadek, gdyby mnie nie przyjęli...a niestety zakładam taką możliwość, to proszę was o kontakt, adres to lekarza, gdzie mnie przyjmą na wejściu...

Wiesz co, ma miałam jedno zwolnienie od lekarza pierwszego kontaktu, ale nie było to zwolnienie "ginekologiczne", po prostu zaatakowała mnie rwa kulszowa i nie mogłam chodzić, więc on wystawił mi zwolnienie, tylko zaznaczył że ciąża żeby było 100% płatne.
A Ty po prostu idź do lekarza, powiedz że chyba zaczyna Cie brać przeziębienie, i żeby wystawił zwolnienie na tydzień, myślę że nie będzie robił problemów.

Witajcie mamuśki własnie przeprowadzilismy sie z męzem do krakowa i jest cuuudnie:)
ale nie o tym chciałam pisac co sądzicie o opiece dentystycznej dla dzieci w krakowie?? w Poznaniu miałam cudowna dentystke z super podejściem do dzieciaków ale nie będe do niej woziła maluchów bo zbankrutuję . co radzicie??

A ja pytam o dobrego lekarza, który pracuje na Kopernika. Mam tam mieć CC, więc fajnie byłoby zapoznać jakiegoś lekarza, który by się mną zaopiekował.
mogę polecić moją koleżankę która tam pracuję i jest super ginekologiem Beata Bisaga-Pałka. więcej inf pisz na pw

reklama
Dziewczyny ktorego ginekologa polecacie ze szpitala Ujastek? w ogole jakie sa wasze doswiadczenia zwiazane z tym szpitalem? Za wszelkie informacje serdecznie dziekuje.

Do góry