reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KRAKÓW MEDYCZNIE - dobry lekarz szpital, badania

kora chodzi ci o USG bioderek czy już o konsultację ortopedyczną? Bo jeśli o USG to moge ci polecic panią Wandę Cyrul (Diagnoza na ul. Zaczarowane Koło), co do ortopedów, to nie znam.

reklama
kora chodzi ci o USG bioderek czy już o konsultację ortopedyczną? Bo jeśli o USG to moge ci polecic panią Wandę Cyrul (Diagnoza na ul. Zaczarowane Koło), co do ortopedów, to nie znam.

dzięki za chęci, ale chodzi mi o ortopedę, bioderka owszem sprawdzałam u dr. Cyrul na Wiślnej w Diagamedzie. Też wszystkim polecam.
Ale Zosia zaczyna samodzielnie dreptać, chciałabym sprawdzić czy wszystko OK, jeśli ktos miał do czynienia już z ortopedą dziecięcym to bardzo prosze o jakieś namiary.
ja moge polecić świetnego pediatrę, jak ktoś potrzebuje - dr Jodłowska... w razie potrzeby prosze na priv.

kora- mój syn ma wadę stóp, leczy go i operował dr Sułko, bardzo dobry specjalista i miły człowiek. Przyjmuje w prokocimiu i prywatnie też. POLECAM

A ja pytam o dobrego lekarza, który pracuje na Kopernika. Mam tam mieć CC, więc fajnie byłoby zapoznać jakiegoś lekarza, który by się mną zaopiekował.

Hej,
mam pytanie do was. Jak wygląda sprawa z lekarzem pierwszego kontaktu? Potrzebuje zwolnienia lekarskiego przynajmniej na tydzień. Nie wytrzymuje już w pracy a wizytę u gin mam na 7 grudnia:( :-(
Jutro albo w środę muszę mieć to zwolnienie bo padnę. Myślałam o uczelnianym bo jestem studentką AGH ale na wszelki wypadek, gdyby mnie nie przyjęli...a niestety zakładam taką możliwość, to proszę was o kontakt, adres to lekarza, gdzie mnie przyjmą na wejściu...

Wiesz co, ma miałam jedno zwolnienie od lekarza pierwszego kontaktu, ale nie było to zwolnienie "ginekologiczne", po prostu zaatakowała mnie rwa kulszowa i nie mogłam chodzić, więc on wystawił mi zwolnienie, tylko zaznaczył że ciąża żeby było 100% płatne.
A Ty po prostu idź do lekarza, powiedz że chyba zaczyna Cie brać przeziębienie, i żeby wystawił zwolnienie na tydzień, myślę że nie będzie robił problemów.

Witajcie mamuśki własnie przeprowadzilismy sie z męzem do krakowa i jest cuuudnie:)
ale nie o tym chciałam pisac co sądzicie o opiece dentystycznej dla dzieci w krakowie?? w Poznaniu miałam cudowna dentystke z super podejściem do dzieciaków ale nie będe do niej woziła maluchów bo zbankrutuję . co radzicie??

A ja pytam o dobrego lekarza, który pracuje na Kopernika. Mam tam mieć CC, więc fajnie byłoby zapoznać jakiegoś lekarza, który by się mną zaopiekował.
mogę polecić moją koleżankę która tam pracuję i jest super ginekologiem Beata Bisaga-Pałka. więcej inf pisz na pw

reklama
Dziewczyny ktorego ginekologa polecacie ze szpitala Ujastek? w ogole jakie sa wasze doswiadczenia zwiazane z tym szpitalem? Za wszelkie informacje serdecznie dziekuje.

Do góry